Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Φερέιρα!!

Τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Φερέιρα
Η προκαθορισμένη συνάντηση του Αλαφούζου με τον Φερέιρα που ήταν να γίνει Τρίτη απόγευμα, αναβλήθηκε για Τετάρτη μια και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε επαγγελματικά ραντεβού.

Ο Mr ΣΚΑΪ δεν πρόλαβε να μεταβεί στην Παιανία, ωστόσο, πήρε τηλέφωνο τον προπονητή της ομάδας και του είπε να κλείσει τα αυτιά και τα μάτια σε ότι λέγεται και γράφεται, αφού τον στηρίζει.

Κίνηση, η οποία ναι μεν δείχνει στήριξη, αλλά ίσως να είναι και διπλωματική…

Αφού εάν στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί το ίδιο νωθρός, η πίεση θα αυξηθεί πάρα πολύ και τα περιθώρια θα στενέψουν υπερβολικά, τόσο για τους στόχους της ομάδας, όσο και για την παραμονή του Πορτογάλου στον πράσινο πάγκο. Για αυτό και είναι καλύτερα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» να δείξει την εμπιστοσύνη του για ακόμη μία φορά στον Φερέιρα, αφού ο 65χρονος τεχνικός, εάν δεν τα πάει καλά η ομάδα του, ενδεχομένως να αποφασίσει να αποχωρίσει μόνος του και το «τριφύλλι» να γλιτώσει την αποζημίωση (600-700 χιλιάρικα). Εάν τώρα ο Παναθηναϊκός ανέβει, τότε, ο Αλαφούζος θα δικαιωθεί για την στήριξή του και ο Φερέιρα θα πάρει οξυγόνο.

Ακόμη ένας λόγος που, ενδεχομένως, ο Αλαφούζος να συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, είναι οι εκλογές. Διότι είναι σίγουρα καλύτερο και πιο επαγγελματικό να συσταθεί μέσω εκλογών ένα νέο Δ.Σ. το οποίο θα πιέσει για την απομάκρυνση του Φερέιρα, από το να πάρει τώρα, μόνος του την απόφαση ο Mr ΣΚΑΪ. Οι εκλογές διεξάγονται την ημέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 18/11) και μετά από την εκλογή του Δ.Σ. και πιθανό στραβοπάτημα του «τριφυλλιού» με τον Δικέφαλο του Βορρά ή στο ευρωπαϊκό ματς με την Μάριμπορ, οι εξελίξεις θα μπορούν να είναι πιο δραστικές…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: