Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Κάτι θα πάρουμε και από τον Παναμά»

Ντελ Μπόσκε: «Κάτι θα πάρουμε και από τον Παναμά»
Απάντηση σε όσους ασκούν κριτική στην επιλογή να αγωνιστεί η εθνική Ισπανίας κόντρα στον Παναμά, έχοντας κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι, έδωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα κερδίσει 3 εκατ. ευρώ για αυτό το φιλικό, αλλά οι «φούριας ρόχας» θα αναγκαστούν να παίξουν με άσχημες καιρικές συνθήκες (30 βαθμούς κελσίου και 90% υγρασία).

«Όλες οι εθνικές ομάδες, όχι μόνο η Ισπανία, καλούνται να παίξουν παιχνίδια σε παρόμοιες καταστάσεις με εμάς και οφείλουμε να παρουσιάσουμε τον ποδόσφαιρό μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ενδιαφερθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναμά», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και στη συνέχεια απέφυγε να μιλήσει για τους αγώνες που ακολουθούν για την προκριματική φάση του Μουντιάλ:

«Έχουμε στόχους μπροστά μας που μας κάνουν να θέλουμε να βελτιωθούμε κάθε μέρα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω σε ό,τι έχουμε κάνει σήμερα, γιατί αυτό δεν πρόκειται να μας βοηθήσει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: