Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Δεν φαντάστηκα ποτέ αυτό το ξεκίνημα»

«Δεν φαντάστηκα ποτέ αυτό το ξεκίνημα»
Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα πραγματοποιούσε ένα τόσο καλό ξεκίνημα με τη φανέλα της Γιουβέντους ο Πολ Πογκμπά. Ο 19χρονος μέσος αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη κλήση του στην εθνική Γαλλίας από το Ντεσάμπ, επισημαίνοντας ότι είναι αρκετά νωρίς για να έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό του. κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει ακόμη από το μυαλό του.

«Μέχρι τώρα όλα έχουν πάει καλά για εμένα. Έχω ξεκινήσει να παίζω, έχω βάλει γκολ, αλλά δεν επαναπαύομαι. Μια καριέρα είναι πολλά περισσότερα από μερικά παιχνίδια. Δεν φανταζόμουν ποτέ ένα τόσο καλό ξεκίνημα και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην Γιουβέντους», σημείωσε αρχικά ο Πολ Πογκμπά, στην «L’ Equipe» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Δεν σκέφτομαι ακόμη για την ενδεχόμενη κλήση μου στην εθνική. Ο Ντεσάμπ έχει δίκιο, πρέπει να περάσω κάποια πράγματα ακόμη για να παίξω με την εθνική Γαλλίας. Αυτή τη στιγμή παίζω για έναν τρομερό σύλλογο και σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς. Είναι μία πρόκληση η ενδεχόμενη κλήση μου στην εθνική αλλά έχω καιρό ακόμη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: