Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Και δοκιμές και αποτέλεσμα!!

Και δοκιμές και αποτέλεσμα!
Μπορεί να είναι φιλικό παιχνίδι αλλά ο Φερνάντο Σάντος επεσήμανε ότι ο στόχος της Εθνικής ποδοσφαίρου την Τετάρτη κόντρα στην Ιρλανδία είναι η νίκη απέναντι σε μια ομάδα την οποία χαρακτήρισε αρκετά ανταγωνιστική! Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι θα δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους νέους παίκτες έχει καλέσει καθώς όλους τους εμπιστεύεται το ίδιο. «Ο Σαμαράς είναι σίγουρος για την ομάδα. Κι εμείς είμαστε σίγουροι με τον Σαμαρά», πρόσθεσε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία

-για τον Τραπατόνι:
«Δεν τον ξέρω καλά. Όμως γνωρίζω πως είναι ένας μεγάλος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που γνωρίζει καλά το άθλημα. Το χαρακτηριστικό των ομάδων του είναι πως όλες είναι ομάδες δυνατές, δυσκολοκατάβλητες και προσπαθούν πάντα να πάρουν την νίκη»

-για το φιλικό παιχνίδι με την Ιρλανδία:
«Νομίζω ότι το αυριανό παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Η Ιρλανδία είναι μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Ναι θα είναι φιλικό παιχνίδι. Όμως υπάρχουν παιχνίδι που είναι φιλικά αλλά και αρκετά ανταγωνιστικά παιχνίδια».

-για τις αλλαγές που υπάρχουν μεταξύ της Εθνικής του Ότο Ρεχάγκελ και αυτής η οποία είναι υπό των εντολών του:
«Ο Ρεχάγκελ έχει γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αλλαγές μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχουν όπως και στη νοοτροπία ενός Γερμανού προπονητή και ενός Πορτογάλου. Όμως τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας παραμένουν τα ίδια».

-για τον Σαμαρά:
«Ο Σαμαράς θα παίξει αύριο. Για εμένα είναι το ίδιο σημαντικός όπως και όλοι οι παίκτες που έχω στην ομάδα. Για εμένα δεν υπάρχιε κάποιος λιγότερο ή περισσότερο σημαντικός ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Ο Σαμαράς είναι πάντα σίγουρος για τις ικανότητές του αλλά και για την ομάδα. Κι εμείς είμαστε σίγουροι με τον Σαμαρά».

-για τα προβλήματα που περνούν οι λαοί της Ελλάδος, Πορτογαλίας και Ιρλανδία λόγω της οικονομικής κρίσης:
«Το πάθος και η νοοτροπία των λαών θα τις βοηθήσει για να ξεπεράσουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες που υπάρχουν στις χώρες».

-εάν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα και εάν θα δοκιμάσει σχήματα και παίκτες:
«Δεν είναι ρίσκο να βάλω νέους παίκτες. Από την στιγμή που είναι στην Εθνική τους εμπιστεύομαι. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς. Όμως όποτε αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο έχουμε ευθύνη. Ακόμη και να μην κερδίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

-το ρόλο που υπολογίζει τον Χολέβας:
«Τον τελευταίο καιρό στην Εθνική τον έχουμε δει να αγωνίζεται από το κέντρο και μπροστά. Στον Ολυμπιακό τον βλέπουμε πάντα ως μπακ. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα τον δούμε αύριο στο παιχνίδι. Το βρίσκω όμως άδικο να το πω σε εσάς και όχι πρώτα στους ποδοσφαιριστές μου ποιοι και που θα παίξουν. Δεν το έχω κάνει ποτέ να ανακοινώσω την 11αδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: