Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ονειρικό ντεμπούτο για Βεράτι!!

Ονειρικό ντεμπούτο για Βεράτι
Δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο στην εθνική Ιταλίας από αυτό κόντρα στη Γαλλία, ο Μάρκο Βεράτι. Ο νεαρός μέσος που αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να αντικαταστήσει τον Αντρέα Πίρλο στην βασική ενδεκάδα που επέλεξε ο Τσέζαρε Πραντέλι και να δείξει στους συμπατριώτες του για ποιο λόγο είναι ήδη είδωλο στη Γαλλία.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική του αξία δεν άφησε αδιάφορο τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την καταπληκτική χρονιά που είχε φορώντας τη φανέλα της Πεσκάρα. Ο λόγος για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος μέσα στους τελευταίους 9 μήνες πέρασε από μια μικρή ομάδα της Ιταλίας στο νέο μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και από το ντεμπούτο του με την εθνική κάτω των 21 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο, ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εθνική αντρών της Ιταλίας.

Ο Βεράτι μίλησε για αυτή την εκπληκτική πορεία σε δημοσιογράφους της Ιταλίας και απέδειξε πως παραμένει προσγειωμένος. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πέρσι τέτοιες μέρες δεν είχα παίξει ακόμα στην εθνική κάτω των 21 και τώρα θα αγωνιστώ στην αντρών. Έχω αρκετή αγωνία, αφού πρέπει να αποδείξω στον Πραντέλι πως αξίζω να βρίσκομαι στην εθνική. Είμαι, ωστόσο, σίγουρος για τις δυνατότητές μου. Ειδικά στο ματς με τη Γαλλία που θα παίξω στο κέντρο, στη θέση που μου αρέσει, πιστεύω πως θα αποδώσω όπως ελπίζω. Προς Θεού, όμως, μην γράφετε πως παίρνω τη θέση του Αντρέα Πίρλο. Ο Πίρλο είναι αναντικατάστατος και σύντομα θα επανέλθει στην ενδεκάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να αγωνιστώ μαζί του, ακόμα και αν καλύψω άλλη θέση. Θα ήταν τιμή για μένα να παίξουμε μαζί», είπε ο Βεράτι.

Είναι το ντεμπούτο σου στην εθνική αντρών και μάλιστα με αντίπαλο τη Γαλλία, τη χώρα στην οποία αγωνίζεσαι. Πώς αισθάνεσαι; «Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσα να φανταστώ. Στο Παρίσι θα υπάρχουν οπαδοί της Παρί που θα παρακολουθήσουν το ματς και θα με δουν ως αντίπαλο. Περιμένω τις αντιδράσεις τους, μόλις επιστρέψω. Πάντως, αυτή τη στιγμή την περίμενα χρόνια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού όλες οι θυσίες που έκανα, ξεπληρώνονται με αυτή την εμφάνιση», υπογράμμισε ο Μάρκο Βεράτι.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: