Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Περιορίστηκε η χαρά, παρά το χατ-τρικ»


«Περιορίστηκε η χαρά, παρά το χατ-τρικ»
Σε προσωπικό επίπεδο, ο Δημήτρης Γκούρτσας πήγε εξαιρετικά, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα, ωστόσο η ισοπαλία στο τέλος περιόρισε τη χαρά του, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο επιθετικός των Πατρινών.

Ο άσος των «ροσονέρι» τόνισε ότι το επίπεδο της Football League έχει ανέβει καθώς πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές βρίσκουν καταφύγιο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Σούπερ Λίγκας και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την άνοδο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γκούρτσας στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Πέτυχα τα τρία γκολ για την ομάδα μου και ήταν πολύ ωραίο. Ωστόσο, δεν μπορείς να χαρείς όσο θες το χατ-τρικ, όταν δεν κερδίζει η ομάδα σου. Ειδικά το τέρμα στο 88’ που έγινε το 3-2, πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι και τελικά δέχεσαι κι άλλο γκολ ένα λεπτό αργότερα, αναγκαστικά η χαρά σου περιορίζεται».

Για την ποιότητα της Football League: «Πιστεύω ότι πολλές ομάδες διεκδικούν το στόχο της ανόδου και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ποιοτικό ρόστερ σε όλη την κατηγορία. Έχει πέσει το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, οι ομάδες εκεί δεν μπορούν να πάρουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και έτσι αυτοί βρίσκουν… καταφύγιο στη Football League. Όταν είσαι νεαρός παίκτης, πιστεύεις ότι μπορείς να αγωνιστείς καλά σε μια ομάδα και να βρεθείς σε μια άλλη ανώτερης κατηγορίας που έχει προβλήματα».

Για την Παναχαϊκή: «Με το ρόστερ που έχουμε, τον κόσμο και τη διοίκηση που είναι διπλά μας, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο και να βρεθούμε στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Σίγουρα, έκπληξη ως τώρα είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά παρά τα προβλήματα που έχει είναι στην κορυφή. Αυτή που θα ανέβει, θα πρέπει να έχει διάρκεια, καθώς πάνω-κάτω οι ομάδες που παλεύουν για την άνοδο είναι ισοδύναμες. Τα πολλά παιχνίδια θα δημιουργήσουν ένα μίνι πρόβλημα στους συλλόγους, όμως δεν νομίζω ότι θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο, ώστε να πεις ότι δεν ανέβηκε η ομάδα μου, επειδή είχε να δώσει πολλά ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: