Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Kι από Γενάρη Φαλκάο;


Kι από Γενάρη Φαλκάο;
Επανέρχονται στο προσκήνιο οι φήμες που θέλουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο να βρίσκεται κοντά στην Τσέλσι. Ο Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να τα σπρώξει χοντρά για να τον ντύσει στα «μπλε», ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, η μεταγραφή βρίσκεται στα σκαριά, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι έτοιμοι να δαπανήσουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα εξαγοράς του παίκτη από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές θέλουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να τα έχει βρει με τους Λονδρέζους, έναντι αμοιβής που θα τον καταστήσει ως έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Για τον Φαλκάο, ο οποίος από το 2009 που βρίσκεται στην Ευρώπη έχει σκοράρει 121 γκολ σε 147 ματς για την Πόρτο και την Ατλέτικο, ενδιαφέρουν έχουν δείξει τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικά από την πλευρά των «Πολιτών», πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ταξίδεψε στην Ισπανία για να συναντηθεί με τους ατζέντηδες του παίκτη, δεδομένου ότι το κλιμα είναι βαρύ για τον Μάριο Μπαλοτέλι και δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές Αγγλίας να κινηθούν για την άμεση αντικατάστασή του Ιταλού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: