Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Μεγάλη τιμή η εθνικής Αγγλίας»

«Μεγάλη τιμή η εθνικής Αγγλίας»
Ευγνώμονες θα έπρεπε να είναι οι παίκτες που καλούνται στην εθνική Αγγλίας, σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον. Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» αναφέρθηκε στην κλήση του Βίλφρεντ Ζαχά στην μεγάλη ομάδα, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Για μένα είναι πολύ απλό: Το να σε καλέσουν στην εθνική Αγγλίας είναι μεγάλη τιμή για έναν παίκτη. Δεν ενδιαφέρομαι για άτομα που είναι αναποφάσιστα όσον αφορά το αν θέλουν να αγωνιστούν με την φανέλα της εθνικής. Μίλησα με τον Ζαχά και τον Στέρλινγκ και αυτό που μου είπαν είναι ότι θα ξεκινήσουν με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας και θα παραμείνουν σε αυτή μέχρι τέλους», σημείωσε αρχικά ο Χότζον.

Όσον αφορά την κλήση του Βίλφρεντ Ζαχά, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας επεσήμανε: «Μίλησα με τον Ζαχά πριν τον καλέσω και του εξήγησα του λόγους για τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Η αντίδρασή του ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού μου είπε ότι αυτό είναι αυτό που θέλει να κάνει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: