Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ποτέ νίκη στην Τούμπα ο Βόλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμετράται σήμερα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η παράδοση δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.Οι δύο ομάδες, που συναντιούνται στην Τούμπα για παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, έχουν κοντραριστεί εννέα φορά στην Τούμπα με τους Βολιώτες να μην έχουν γευτεί καμία φορά τη χαρά του «διπλού».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά έξι ήττες και δυο ισοπαλίες στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι δύο σύλλογοι αναμετρήθηκαν πιο πρόσφατα στο πλαίσιο του Κυπέλλου τις σεζόν 2001-2002 και 2003-2004, με τον ΠΑΟΚ να μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία και δυο προκρίσεις.

Γεμάτο το γήπεδο

Στο μεταξύ, πάνω από 20.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στην Τούμπα. Μπορεί η προπώληση των εισιτηρίων να μην είναι μεγάλη, ωστόσο εκτιμάται ότι ο περισσότερος κόσμος θα προσέλθει στο γήπεδο την τελευταία στιγμή λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Το μπλουζάκι

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έβγαλαν σε κυκλοφορία ένα μπλουζάκι που θα πωλείται σήμερα έξω από την Τούμπα έναντι 10 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν στους πέντε υπό κράτηση οπαδούς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: