Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜακΓκραθ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

ΜακΓκραθ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

Δηλώσεις στο paokbc.gr έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ντόνι ΜακΓκραθ. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Από τη θητεία μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, με παράδοση στο μπάσκετ και με το ρόστερ που θα έχουμε την επόμενη σεζόν, αντιλαμβάνομαι ότι ξεκινάμε μία σημαντική προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό», είπε ο Αμερικανός με ιρλανδικό διαβατήριο γκαρντ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τους συμπατριώτες του Τζάστιν Γκρέι, Ντεσόν Σιμς και Ρόουλ Μάρσαλ, τους οποίους θα συναντήσει στον ΠΑΟΚ: «Με τον Γκρέι έχουμε παίξει αντίπαλοι αρκετές φορές στο NCAA, αυτός με το Wake Forest κι εγώ με το Providence. Είναι καλός παίκτης κι εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία. Και τα άλλα δύο παιδιά όμως, τον Σιμς και τον Μάρσαλ, αν και δεν τους γνωρίζω προσωπικά, τους ξέρω σαν παίκτες και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας, μαζί και με τους άλλους -Έλληνες και κοινοτικούς- παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».

Όσο για το ρόλο του στο γήπεδο, ο 26χρονος άσος είπε: «Ξέρω ότι ο κόσμος μένει περισσότερο στους πόντους, στα τρίποντα για τα οποία έχω και καλή φήμη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζουμε. Αυτό άλλωστε έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Η νίκη και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω πάντα ότι μπορώ για το καλό της ομάδας”, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι μεγαλώνει η απόσταση για το τρίποντο, είπε: “Ο καλός σουτέρ πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσαρμοστεί και με την προπόνηση δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο. Όλοι μας άλλωστε έχουμε κάνει κάποια εξάσκηση και παλαιότερα ακόμη προσπαθούσαμε να σουτάρουμε κι από πιο μακριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: