Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Δίκαια φαβορί ...

Επιμέλεια-Tenorio


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράμματα παίδες, γιά να βγάλεις σημείο την σήμερον ημέρα, θα πρέπει να φτύσεις αίμα, όχι ότι καί πρίν ήταν πολύ εύκολα, αλλά έχω την εντύπωσει ότι έχει πέσει πολύ σπάσιμο σε μικρά κυρίως σημεία φαβορί τον τελευταίο καιρό, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα θα έλεγα.Γενικώς, η όλη φάση αυτήν την περίοδο, δεν είναι καί η καλύτερη γιά την πλειοψηφεία των παικτών τού στοιχήματος.


Πάμε ευθύς στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


Udinese - Juventus (2)

Kακό το ξεκίνημα καί γιά τiς δύο ομάδες, με 2 σερί ήττες είναι η Udinese, με 1 ήττα καί 1 ισοπαλία η Juventus.Μεσοβδόμαδα, οί φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν γιά το θεσμό τού Europa League, καί έφεραν ισοπαλία με σκόρ 3-3, με την ομάδα της Lech Poznań.

Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή καλή κατάσταση η Juventus, παραμένει όμως μιά μεγάλη ομάδα η οποία είναι ικανή να νικήσει οποιωδήποτε αντίπαλο.Κατ΄ εμέ δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα η απόδοση γιά πιθανή νίκη της Juve.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Juventus σε απόδοση (2.70)



Palermo - Inter (2)

Kάτι ανάλογο με το προηγούμενο παιχνίδι.Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οί δύο ομάδες την φετεινή σαιζόν.Σε πίο κακή κατάσταση μάλλον είναι το Palermo αυτή την στιγμή, σε κάπως καλύτερη η Inter.

Επίσης καί εδώ, δεν μπορεί να αγνοηθεί η τιμή τού διπλού.

Θα προτιμήσω το διπλό της Inter σε απόδοση (2.20)



Silkeborg - Odense (2)

Xωρίς νίκη, έπειτα από 8 αγωνιστικές η Silkeborg, η οποία βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 4 βαθμούς, με την χειρότερη άμυνα καί επίθεση τις κατηγορίας μέχρι στιγμής.Όχι ότι καί η Odense είναι σε καμία φοβερή καί τρομερή φόρμα, αλλά όπως καί νά χει , είνα πολύ πιό ανώτερη ομάδα από την αντιπαλό της.

Στις επιλογές μου, το διπλό της Odense σε απόδοση (2.10)


Sonderjske - Midtjylland (2)

Σε αρκετά καλή κατάσταση η Midtjylland , μετρά 1 μόλις ήττα σε 8 παιχνίδια.Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, κατέχοντας την καλύτερη άμυνα τiς κατηγιρίας με 5 γκόλ παθητικό.

Με 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια η Sonderjiske , μετρώντας 3 ήττες 1 νίκη καί 1 ισοπαλία.

Σαφώς πίο ποιοτική η Midtjylland σαν σύνολο, έχει το προβάδισμα γιά την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Midtjylland σε απόδοση (2.05)



Hercules - Valancia (2)

Παρά την φυγή σημαντικών παικτών, η Valencia δείχνει να βρίσκεται σε σωστό αγωνιστικό δρόμο. Δεν μασάω από την μεγάλη έκπληξη τις περασμένης αγωνιστικής, όπου η Hercules πέρασε παρακαλώ με νίκη από την έδρα της Barcelona. Θεωρώ, πως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πίο δύσκολο γία την Hércules , γιά το λόγο ότι η Valencia θα είναι πίο υποψιασμένη.

Σαφώς ανώτερη η Valencia , μου αρέσει το διπλό σε απόδοση (2.20)



All Boys - Estudiantes (2)

Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση είναι στο πρωτάθλημα η Estudiantes,παραμένει αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές , με 4 νίκες καί 1 ισοπαλία.Διαθέτει την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής , με μόλις 1 τέρμα παθητικό.

Στην Estudiantes κάνουν λόγω ότι ρίχνουν το βάρος τους, περισσότερο στο πρωτάθλήμα, παρά στο Copa Sudamericana.Καί γιά αυτό τον λόγω , μεσοβδόμαδα ξεκούρασε κάποιους παίκτες με πολλά λεπτά συμετοχής, έτσι ώστε να εμφανιστεί πίο φρέσκια στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την All Boys

Επιλογή μου το διπλό της Estudiantes σε απόδοση (2.00)


Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα 4-5-6 με : Juventus - Inter - Odense - Midtjylland - Valencia - Estudiantes .


Aυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: