Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Έπιασε κορυφή ο Παναιτωλικός


Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο, επικρατώντας 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βθμολογίας. Τα Τρίκαλα 4-0 τον ΛεβαδειακόΜε τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Football League, ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου για την 2η αγωνιστική πέρασε από το Δημοτικό γήπεδο του Ευόσμου, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και πλέον βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.ον βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, στο ματς που συζητήθηκε αρκετά σήμερα, στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 4-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όπως την πρώτη του νίκη έκανε στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-0).

Στην Ηλιούπολη, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε με 2-1 του Πιερικού, ενώ χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Ρόδου, μεταξύ του Διαγόρα και του Θρασύβουλου.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τέσσερις αναμετρήσεις. Στο Ελληνικό ο Εθνικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα τον Εθνικό Αστέρα, στη Νεάπολη θα παίξουν ο Ιωνικός με την Δόξα Δράμας και στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την Βέροια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αγροτικός Αστέρας- Παναιτωλικός 0-1

(76' Γκούνκελ)

Ο Αγροτικός Αστέρας τελείωσε το ματς με δέκα πάικτες, λόγω αποβολής του Σκλιοπίδη στο 82'.

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης, Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης, Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκάλιδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Εντζεγκουέλε, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης, Πασάς.

Ηλιούπολη- Πιερικός 2-1

(11' Κάμπας, 85' Νικολόπουλος- 32' Γκουγκουλιάς)

Η Ηλιούπολη είχε δοκάρι στο 57' με τον Κάμπα, ενώ δοκάρι είχε και ο Πιερικός στο 20' με τον Γκουγκουλιά.

Ηλιούπολη: Τακίδης, Ρουσάκης, Δημήτρης, Φούφουλας (56' Κατεμής), Μπέριος, Νικολόπουλος, Θάνος (66' Ηλιόπουλος), Λεοντίου, Κάμπας, Κρητικός (78' Νατσέφσκι), Στεφανίδης.

Πιερικός: Γουμάγιας, Γ. Λαζαρίδης (65' Προβατίδης), Τασίδης, Δήμου, Παυλίδης (54' Λόπεζ), Κοντέων, Κ. Λαζαρίδης, Πουρτουλίδης, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης (46' Αμπράμοβιτς).

ΟΦΗ- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(49', 74' Αγρίτης)

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Μπερτίν, Ψωμάς, Λιαπάκης, Κατσικογιάννης (16' λ.τ ρ.Ζορμπάς), Κιάσσος, Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεί.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Αγγελόπουλος, Βούκοβιτς, Μπιτελής, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ, Αθανασιάδης.

Τρίκαλα- Λεβαδειακός 4-0

(6' Ρούσεφ, 70' Μανουσάκης, 74', 79' Κοντογουλίδης)

Τρίκαλα: Πουρής, Ριζογιάννης, Σαββίδης, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης, Μπριλλάκης, Τελκίνσκι, Ντοΐκιτς, Στεπάνοβιτς (46' Μίνγκας).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (62' Έβερτον), Σερζίνιο, Ταραλίδης, Ζαχάρια, Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

Διαγόρας- Θρασύβουλος 0-0

Διαγόρας: Ταμπάσης, Εξουζίδης, Ρέγες, Ζουρούδης, Γκούντμαν, Μαρτίνεζ, Καμινιώτης (46' Ζλάτκοβιτς), Προβατίδης, Μασάρα (46' Πλάτανος), Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς, Πρίπου (62' λ.τρ. Βασιλείου), Ζώνας, Παπαζούδης, Παληγεώργος, Μίχος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Μουστόγιαννης.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Εθνικός- ΠΑΣ Γιάννινα (18.00)

Ιωνικός- Δόξα Δράμας (18.00)

Πανθρακικός- Βέροια (18.00)

Καλλιθέα- Εθνικός Αστέρας (19.00, CONNX)

Δεν υπάρχουν σχόλια: