Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Mεγάλη επιτυχία"

Για "μεγάλη επιτυχία" έκανε λόγο ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα.
"Mεγάλη επιτυχία"
“Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Που είχε φοβερό παλμό, θύμισε παλιές καταστάσεις, τότε που ο αγώνας ξεκινούσε τις 10 το βράδυ και ερχόταν από τις 5. Τον θέλουμε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς για το επίτευγμα, τους συνεργάτες μου, τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Παντελή Μπούτσκο και τον Χάρη Μαρκόπουλο. Ο γυμναστής, ο γιατρός και όλο το τιμ βοήθησαν τα μέγιστα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μεγάλη επιτυχία. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Σήμερα, κερδίσαμε πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, που η μπάλα ήταν βαριά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για τη συνεργασία και για τη σκληρή δουλειά τους”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Για τη δική του δουλειά: "Είναι δύσκολη η δουλειά του προπονητή, δεν τελειώνει με την προπόνηση. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη το είδα τρεις φορές, συνολικά επί 14 ώρες για να το αναλύσω".
Για την επόμενη μέρα: "Σε μία ομάδα πρέπει να ξέρεις το μπάτζετ. Σήμερα στην Ελλάδα η οικονομική κατάσταση δε σηκώνει να φέρεις μεγάλους παίκτες. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να βγουν ταλέντα και να πλαισιώσουν τις ομάδες. Όχι να βγάλει έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης και σε δύο χρόνια να πάει στην Αθήνα".
Για τις δυσκολίες της χρονιάς: "Η επιτυχία ήρθε βήμα βήμα. Πήραμε μεγάλες νίκες μετά την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου, που μας δημιούργησε μεγάλο κενό. Οι παίκτες δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους και έγινε πραγματική ομάδα. Παίξαμε καλό μπάσκετ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: