Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πουλήθηκε ο Πανιώνιος στους Κύπριους!!

Μπορεί να πέρασε από χίλια... κύματα όμως πλέον η πώληση του Πανιωνίου στους Κύπριους επιχειρηματίες είναι οριστική. Μάλιστα, στις 7.00 συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. του Πανιωνίου προκειμένου ο Γεράσιμος Βενρούρης να ανακοινώσει τη συμφωνία στα μέλη της ΠΑΕ αλλά και του ερασιτέχνη.


Προφανώς, στη συνεδρίαση θα λυθεί και ο γρίφος όσον αφορά τα πρόσωπα που «κρύβονται» πίσω από την εταιρεία «Couvra Holdings LTD», η οποία ως γνωστών εδώ και αρκετό καιρό είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.


Το ενδιαφέρον της εταιρείας “Couvra Holdings LTD” για την εξαγορά της ΠΑΕ είχε γίνει γνωστό στα μέσα του Μαΐου και είχε ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ.
Τότε, οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν διευκρινιστικά στοιχεία από την εν λόγω εταιρεία για να δουν αν μπορεί να προχωρήσει η αγοραπωλησία μεταξύ των δύο πλευρών.


Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να χαλά οριστικά όμως ο Γεράσιμος Βεντούρης ήταν αυτός που ανέλαβε να ηγηθεί της ύστατης προσπάθειεας έτσι ώστε να επέλθει η τελική συμφωνία κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: