Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Και ο Τότι μπλεγμένος στα στημένα;

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι το νέο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στη νέα υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ιταλία.
Και ο Τότι μπλεγμένος στα στημένα;
Ο εισαγγελέας της πόλης Κρεμόνα, Ρομπέρτο Ντι Μαρίνο, δηλώνει στον ιταλικό τύπο ότι «έχει την αίσθηση ότι υπάρχουν ομάδες της Serie A που στήνουν τα αποτελέσματα των διαφόρων αγώνων, όχι για λόγους που συνδέονται με τα στοιχήματα, αλλά για να μπορούν να καθορίζουν την τελική βαθμολογία».
Παράλληλα, ο οδοντογιατρός Μάρκο Πιράνι, ο οποίος φέρεται να ήταν από τους κύριους μοχλούς του όλου συστήματος που προκαθόριζε τα αποτελέσματα των ματς προς όφελος όσων στοιχημάτιζαν, συνεχίζει να καταθέτει. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην τελευταία, εξάωρη ανάκρισή του υποστήριξε ότι συνολικά οι «σικέ» αγώνες είναι τουλάχιστον τριάντα και όχι δεκαοκτώ, όπως είχε προκύψει τις πρώτες ημέρες των ερευνών.

Σε ένα από τα τηλεφωνήματα που ηχογραφήθηκαν και είναι τώρα στα χέρια των εισαγγελέων, γίνεται αναφορά και στο όνομα του αρχηγού και αστέρα της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος σύμφωνα με ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, είχε προβλέψει ότι «στο ματς Φιορεντίνα-Ρόμα, θα έμπαιναν πολλά-πολλά γκολ». Πρόκειται για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2011. Σε βάρος του Τότι, πάντως, δεν έχει αποσταλεί κανενός είδους κλήση σε απολογία και ούτε το πρόσωπό του, εμπλέκεται, επίσημα, στην όλη έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: