Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πήρε (και) Μπέλιτς ο Ατρόμητος!!

Μετά τη χθεσινή απόκτηση του Βέλιμιρ Ράντμαν, σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ποδοσφαιριστή που θήτευσε στον Πανσερραϊκό, καθώς απέκτησε τον Νίκολα Μπέλιτς, ενισχύοντας σημαντικά τα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ έχοντας κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Νίκολα Μπέλιτς δήλωσε στο atromitosfc.gr φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της μεταγραφής του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό club και στόχος μου είναι να το βοηθήσω να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως προτίμησα να διαλέξω ένα υγιές σωματείο που παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αφοσιωθεί μόνο με τη δουλειά του.
Η πορεία του Ατρόμητου στο περσινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του και τον κόσμο του που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς διαπίστωσα άλλωστε ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει ένα πολύ ζεστό κοινό και με πάθος. Πέρσι πήρα μια πρώτη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος θα διανύσω τη δεύτερη σεζόν. Η δήλωση μου από εδώ και στο εξής πρέπει να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: