Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ύβρεις και ένταση στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού


Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι εντάσεις και οι ύβρεις του έλειπαν. Το Δ.Σ. διακόπηκε βιαίως καθώς οι Αργύρης Μήτσου και Μίμης Δομάζος αντάλλαξν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το θέμα. Μάλιστα πάνω στα νεύρα ακούστηκε πως θα προβούν σε μηνύσεις και οι δύο για ότι έγινε.

Νωρίτερα οι Δομάζος και Αντωνιάδης μίλησαν σε έντονο ύφος στον Γόντικα και του ζήτησαν να «μιλάμε για το ποδόσφαιρο όταν είμαστε εδώ. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Ποιος είναι ο Βρύζας, δηλαδή; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να φαίνεται ότι περιμένει σαν ομαδούλα τον συγκεκριμένο άνθρωπο;» 



Επίθεση στον Γόντικα έκανε και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Ο εκπρόσωπος του Βγενόπουλου είπε στον Γόντικα πως «δεν είναι τρόπος αυτός που διοικείς την ομάδα. Δεν έχεις τις γνώσεις και υποπίπτεις σε σφάλματα».

Από κει και πέρα, και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε αρνητικά για την περίπτωση Βρύζα, λέγοντας ότι «καλύτερα που χάθηκε» ζητώντας έναν άνθρωπο που θα έχει προέρχεται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού ενώ έγινε κουβέντα και για το επικοινωνιακό της υπόθεσης, καθώς υπογραμμίστηκε ότι «πως τον λέγαμε κλεισμένο αφού δεν είχε υπογράψει»;

Η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα ήταν πως «εμείς συζητούσαμε μαζί του αλλά τα υπόλοιπα τα έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά τα περί συμφωνίας».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: