Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ανκαραγκουτσού για Βανγκέλι!!

Η παρουσία του Κρίστι Βανγκέλι στην Εθνική Αλβανίας και η συμμετοχή του στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2012, έφερε στο φως σενάρια για το μέλλον του διεθνή αμυντικού του Άρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, ο Βανγκέλι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (τον χειμώνα υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρο από ομάδατης μπουντεσλίγκα), με την τουρκική Ανκαραγκουτσού να είναι αυτή που ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

 
Ο Βανγκέλι έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους και θεωρείται από τους παίκτες που υπολογίζει ο Σάκης Τσιώλης, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας την περασμένη σεζόν. Προφανώς η εξαιρετική παρουσία του στα παιχνίδια του Γιουρόπα λιγκ, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο εθνικό συγκρότημα της Αλβανίας. Στον Άρη δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής η παραμικρή πρόταση για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βανγκέλι ήταν για μια ακόμη φορά βασικός στο τελευταίο της Αλβανίας (ήττα με 2-0) για τα προκριματικά του Euro 2012 μέσα στη Βοσνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: