Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

"Να αρχίσετε τα μαθήματα... ταγκό"!

Ο Αχιλλέας Μπέος έκλεψε και πάλι την παράσταση κατά την παρουσίαση του Χαβιέ Γκραθία, του νέου τεχνικού της ομάδας, καθώς μεταξύ άλλων προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ξεκινήσουν μαθήματα... ταγκό, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίζει "ισπανικό ποδόσφαιρο".
"Να αρχίσετε τα μαθήματα... ταγκό"!
Πάντως, ο Μπέος τα... μπέρδεψε λίγο, αφού στην Αργεντινή είναι εθνικός χορός το ταγκό...
«Ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκραθία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό. Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας».
Στο τέλος της παρουσίασης, σχολίασε «Κατά πρώτον να πω ότι υπάρχει συμφωνία ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση που είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Κατά δεύτερον να πω ότι δεν κάνουμε σύγκριση το ισπανικό με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το τρίτο και σημαντικό είναι ότι φέτος επιλέξαμε να κινηθούμε στους ρυθμούς του ταγκό που φαίνεται από την επιλογή του προπονητή και μέσα στην ομάδα θα υπάρχουν πάνω από 10-12 ισπανόφωνοι παίκτες. Ίσως είναι μια είδηση αυτό, γιατί θέλουμε να το κάνουμε γρήγορο, πιεστικό, άρα μπορείτε να αρχίσετε τα μαθήματα χορού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: