Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Γωγάκος: «Για το καλό του Ηρακλή…»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή Κωνσταντίνος Γωγάκος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και τοποθετήθηκε σχετικά με τις διαδικασίες για την Πανελλήνια Λέσχη Ηρακλή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεγαλομέτοχο Αντώνη Ρέμο.
«Οτιδήποτε γίνεται για το καλό του Ηρακλή θεωρώ ότι είναι καλό, έτσι συμβαίνει και με την Λέσχη. Βέβαια απαιτείται συσπείρωση, η οποία όμως δεν παρατηρήθηκε όταν η πρόταση αυτή είχε γίνει πριν από αρκετούς μήνες και πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο, όταν ήρθε μια βουλγάρικη εταιρεία να εμπλακεί. Χρειάζονται όμως να προταθούν ενέργειες που να μπορούν να πραγματοποιηθούν, όχι απλά κάποιος να πετάει μια ιδέα, που δεν είναι πραγματοποιήσιμη.
Σχετικά με τη σημερινή συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο, προσωπικά αυτό που θέλω είναι ότι και να γίνει να υπάρξει έγγραφη δέσμευση, ότι κι αν αποφασίσει τελικά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι ο κ. Ρέμος είναι Ηρακλής, ότι έβαλε χρήματα, αλλά το παράπονο μου είναι ότι φέρνει τον καθένα στα γραφεία της ΠΑΕ. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ο κύριος Ρέμος σε αυτά που έχει αναλάβει να αποπληρώνει είναι εντάξει. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση από την περίπτωση του κυρίου Παντελή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: