Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μεξές: «Ήθελα Μίλαν... από παιδί!»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν παραχώρησε ο Φιλίπ Μεξές, ο οποίος μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, τόνισε πως το να αγωνιστεί στην ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια ήταν ένα παιδικό όνειρο!

Ο Γάλλος σέντερ μπακ τόνισε πως δέχθηκε τη μεταγραφή γιατί θέλει τίτλους, έπλεξε το εγκώμιο των Νέστα-Τιάγκο Σίλβα, ενώ αναφέρθηκε στη Ρόμα και τον Φραντσέσκο Τότι, τον οποίο χαρακτήρισε είδωλο του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ υπερήφανος που θα μπορέσω να φορέσω αυτή τη φανέλα για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, επειδή είναι το καλύτερο που μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής.

Εάν μου είχαν ζητήσει να επιλέξω που θα παίξω θα είχα επιλέξει τη Μίλαν. Πραγματοποίησα το όνειρο που είχα από μικρός, το να παίξω στην ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στον κόσμο και τώρα θέλω να κερδίσω και άλλα μαζί τους.

Δεν διαλέγω μεταξύ Σκουντέτο και Τσάμπιονς Λιγκ, απλούστατα θέλω να σηκώσω όσο το δυνατόν περισσότερες κούπες.

Βλέποντάς τους απ' έξω, οι Νέστα και Τιάγκο Σίλβα φαίνονται εξαιρετικοί, τώρα που είμαι και εγώ εδώ πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι πιο δυνατοί».

Ο Γάλλος διεθνής στόπερ δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στη Ρόμα, με την οποία πέρασε μια επταετία:

«Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, γνώρισα την Ιταλία, έκανα αρκετούς φίλους αλλά τώρα γυρίζω σελίδα με αυτή την υπέροχη φανέλα.

Ο Τότι είναι είδωλο για μένα ως άνθρωπος και ως παίκτης, χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ και τώρα θα είναι πρόβλημα να τον μαρκάρω, όμως με την ίδια λογική δεν θα μαρκάρω πια τον Ιμπραίμοβιτς και τον Πάτο».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: