Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Ρομπέρ, παρορμητικός, αλλά σύγχρονος χαφ»

Την ώρα που ο Άρης θεωρούσε σχεδόν δικό του τον Μπερτράν Ρομπέρ, η... «σφήνα» του ΠΑΟΚ περιέπλεξε τα πράγματα. Για τον Γάλλο μέσο μίλησε ο Έλληνας κεντρικός μέσος του Παναθρακικού, Γιώργος Ζησόπουλος στο «Libero 107,4», αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στην Β' εθνική.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε κι εμείς για τις αποφάσεις που θα παρθούν, έτσι όπως πάει το πράγμα ίσως να πάρουμε μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να μας φέρουν πίσω για να παίξουμε τα play-off και να τελειώσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως μας λένε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχει μετά χρόνος για τίποτε, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Τώρα ποιες ομάδες θα ανέβουν ή όχι, θα το βγάλουν στα χαρτιά, όπως γίνεται τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς πάντως συνεχίζουμε καθημερινά τις προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι»

Στην ερώτηση, υπό τις παρούσες συνθήκες, ποια ομάδα έχει το προβάδισμα : «Σίγουρα ο Λεβαδειακός αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Οι ομάδες έχουν ήδη μια μακρά αποχή από τα παιχνίδια και αυτό κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να τις έχει επηρεάσει, όλα θα φανούν στο γήπεδο»

Καθώς έχει περάσει στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε για την φετινή πορεία της ομάδας και τόνισε : «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες, σίγουρα στο πρωτάθλημα θα ήθελε κάτι παραπάνω αλλά στην Ευρώπη έδειξε ότι έγιναν πολλά βήματα μπροστά και ότι μπορεί να ανταγωνιστεί μεγάλες ομάδες. Ίσως αν είχε κάνει ένα καλύτερο ξεκίνημα και δεν είχε προβλήματα, να έκανε μια καλύτερη και στο πρωτάθλημα»

Για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Άρη στον συμπαίκτη του Μπερτράν Ρομπέρ είπε : «Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσει, γνωρίζω όμως ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ο Ρομπέρ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και ήδη από πέρυσι είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες. Δυστυχώς έπαιξε φέτος στη Β` Εθνική αλλά είναι ένας παίκτης που αξίζει να αγωνίζεται στην Superleague. Μακάρι να παίξει σε μία τέτοια ομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει πολύ εύκολα. Έχει ποιότητα, χαρακτήρα και εμπειρία, μιλάει και ελληνικά πλέον, οπότε θα προσαρμοστεί εύκολα σε όλες τις συνθήκες. Ο χαρακτήρας του είναι λίγο παρορμητικός με τον κόσμο και αν ξεκινήσει καλά μπορεί να κάνει εξαιρετική χρονιά. Είναι ένας σύγχρονος χαφ, με ταχύτητα και τεχνική και με το αριστερό του πόδι μπορεί να κάνει πάρα πολλά, είναι παίκτης που θα τρέξει και θα μαρκάρει και όταν χρειαστεί η ποιότητα του θα το δείξει μέσα στο γήπεδο»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: