Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» στη συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ρουμάνος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης με κάθε μυστικότητα και άνθρωπος της ΠΑΕ τον «απήγαγε» ουσιαστικά μέσα από την πίστα του «Μακεδονία». Αυτή την στιγμή μιλάει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δηλαδή με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για τη συνεργασία τους και είναι θέμα ωρών η τελική ανακοίνωση.
Καταρχήν συμφωνία υπάρχει από το βράδυ της Τρίτης, όταν και έφτασε στη Θεσσαλονίκη και απομένει λοιπόν η ανακοίνωση της συνεργασίας και πιθανότατα αύριο, η επίσημη παρουσίασή του. Πάντως, στα κλιμάκια της ΠΑΕ υπήρχε μια μικρή ανησυχία για το γεγονός ότι η συνάντηση έχει ξεπεράσει τις τρεις ώρες αλλά οι πιθανότητες να «χαλάσει» κάτι είναι ελάχιστες.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο θα του αποφέρει 480.000 ευρώ αποδοχές τον πρώτο χρόνο και 530.000 ευρώ τον δεύτερο χρόνο αντίστοιχα.
Τα θετικά μηνύματα για τη συμφωνία με τον Μπόλονι είχαν φανεί από το πολύωρο ραντεβού που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ενώ φάνηκε τελικά ότι είχε επιλέξει τον ΠΑΟΚ όταν αρνήθηκε την πρόταση της Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία έκανε απέλπιδα προσπάθεια να συμφωνήσει μαζί του.
Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πιθανό να παρατείνει μερικές μέρες την παραμονή στη Θεσσαλονίκη, για να μάθει πρόσωπα και πράγματα και μετά να φύγει για διακοπές στη Γαλλία ή τη Ρουμανία. Φυσικά, θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση για όλα τα θέματα της ομάδας. Μαζί με τον Μπόλονι αναμένεται και ο συνεργάτης του, Φρανσίσκο Πρέτο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι βοηθός του σε κάθε προπονητική επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού.gazzetta gr