Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Επιστολή αποχώρησης από Βεκρή!!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τζόνι Βεκρής δεν καθιστά τη δυνατό την περαιτέρω ανάμειξη του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάτι που έκανε γνωστό με προσωπική επιστολή. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή την παραίτηση του κ. Τζ. Βεκρή από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να του εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για την ανεκτίμητη προσφορά του.

Το ήθος, ο επαγγελματισμός και το κύρος του ανέδειξαν το ρόλο και την προσφορά του, ενώ υπηρέτησε πάντοτε τον Παναθηναϊκό με αγάπη και αφοσίωση. Η παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελεί τιμή αλλά και εγγύηση σταθερότητας και σοβαρότητας για το Σύλλογο».

Το κείμενο της επιστολής του κ. Βεκρή προς το ΔΣ της ΠΑΕ είναι το ακόλουθο:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής αυτής, καθώς σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στο φόρτο των σχετικών εκτελεστικών αρμοδιοτήτων.

Η ενεργή ενασχόλησή μου με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 3 χρόνια από θέσεις αιχμής υπήρξε μεγάλη τιμή για μένα και κατέβαλα με τη σειρά μου κάθε προσπάθεια να τιμήσω κι εγώ τις αρμοδιότητες που κατά καιρούς μου ανατέθηκαν. Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συνδράμω σε ό, τι μου ζητηθεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητές μου.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,

Τζόννυ Βεκρής».

Φυσικά άπαντες εύχονται περαστικά τον Τζόνι Βεκρή, του οποίου η προσφορά σε αρκετά θέματα την τελευταία τριετία ήταν μεγάλη, κυρίως σε νομικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: