Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θ.Γιαννακόπουλος: «Το χέρι στην τσέπη και Παναθηναϊκή καρδιά»

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, που έγινε χωρίς την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη τελείωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που έκανε δηλώσεις.

Απογοητευμένος φάνηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ενώ τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε πως όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό από όποιο πόστο κι αν βρίσκονται. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Ο κ. Πολέμης τόνισε πολύ σωστά πως το μείζον θέμα είναι τα χρήματα. Εκεί υπήρχαν ορισμένοι διαξιφισμοί κι ο καθένας ήθελε να πει το δικό του. Αυτό που προέχει να βοηθήσουνε ενωμένοι στο οικονομικό. Λείπουν τα χρήματα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη καμπή, όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε, να είμαστε αγαπημένοι, για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε αν έβαλε χρήματα ο άλλος για να βάλουμε κι εμείς. Πρέπει όλοι ενωμένοι παίκτες προπονητές, διοίκηση να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό μας. Αυτός που θα αναλάβει πρέπει να έχει και Παναθηναϊκή καρδιά».

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο εκ των μετόχων του «τριφυλιού» είπε:

«Είπαμε για την πρόσληψη του κ. Βρύζα, που ο ίδιος την ανακάλεσε. Εγώ ζήτησα ένα παιδί από την παναθηναϊκή οικογένεια που έχει προσφέρει και είχε ή έχει παναθηναϊκή ιδιότητα. Η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει σε ένα προσεχές ΔΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: