Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν;

Με αγωνία αναμένεται το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (16:00) αφού πρόκειται να αποφασιστούν προσλήψεις (τεχνικός διευθυντής - γενικός αρχηγός), ενώ θα προκύψουν αποχωρήσεις στελεχών.
Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν;
Ο Ζήσης Βρύζας είπε "όχι" στην πρόταση των "πράσινων" και πλέον στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να αποφασισθεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.
Τα ονόματα που ακούγονται από το πρωί είναι πολλά, όπως αυτά των Χένρικσεν, Μάρκου, Βέλιτς, Φαλκς και Νάνι.
Επίσης, εκτιμάται ότι θα γίνει κουβέντα και για την πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού που θα έχει το κουμάντο στα αποδυτήρια με υποψήφιους αρκετούς παλαίμαχους (Κωνσταντίνου, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μαυρίδης).
Ωστόσο, στο σημερινό Δ.Σ. δεν θα προκύψουν μόνο προσλήψεις αλλά και αποχωρήσεις. Ήδη έχει γίνει γνωστή η παραίτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας, Στέφανου Ησαϊα, ενώ φημολογείται η αποχώρηση του Αντώνη Αντωνιάδη από το Δ.Σ.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Νίκας θα παραιτηθεί από τη διοικούσα επιτροπή λόγω φόρτου εργασίας στο εξωτερικό, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Τζώνυ Βεκρή, κάτι το οποίο είναι γνωστό, πάντως, εδώ και καιρό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: