Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μόλις βρει ρυθμό…!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τον Κώστα Μήτρογλου και τον περιμένει σύντομα να γίνει ασταμάτητος όσο αφορά τα γκολ στα αντίπαλα δίχτυα!
Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει – κατά τη γνώμη μου – μια διαδικασία να βγει ο Κώστας Μήτρογλου τελειωμένος και άχρηστος (ειδικά μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Εθνικής, λες και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκρυψε την μπάλα και ο «Μητρογκόλ» κατέστρεφε την εικόνα της).
Λες και μιλάμε για έναν άλλο παίκτη και όχι αυτόν που το χειμώνα πραγματοποίησε μεταγραφή ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
ADVERTISEMENT
Λες και δεν αναφερόμαστε στον παίκτη που βομβάρδιζε τις αντίπαλες εστίες και αποτελούσε τον φόβο και τρόμο των αμυντικών. Ο Μήτρογλου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Φούλαμ.
Τον τραυματισμό αυτό, ο διεθνής επιθετικός τον ΞΕΠΕΡΑΣΕ. Κι προετοιμασία έκανε κανονικά και όταν αγωνίζεται δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση. Απλά είναι βαρύ σκαρί και το μόνο που χρειάζεται ο καλύτερος έλληνας επιθετικός είναι να βρει ρυθμό. Μόλις αυτό συμβεί, τότε θα δούμε όλοι μας και πάλι τον γνωστό Μήτρογλου. Ο οποίος πέρυσι  σε μισή Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα και σημείωσε 17 γκολ!
Ρυθμό λοιπόν, ο «πιστολέρο»  θα αποκτήσει μέσα από τα παιχνίδια και από τα γκολ. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ο Μίτσελ. Ο προπονητής που τον ανέδειξε, ο προπονητής που τον πιστεύει, ο προπονητής που ήθελε και πάλι να συνεργαστεί μαζί του.
Αφήστε που μιλάμε και για παίκτη ψυχολογίας, κάτι που έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές από αυτή εδώ τη στήλη. Που μόλις νιώσει και πάλι δυνατός είναι ασταμάτητος.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: