Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεισε διεθνή Αργεντινό ο Λεβαδειακός!

Με τη φανέλα του Λεβαδειακού θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Ματίας Σάντσες, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει το εθνόσημο της εθνικής Αργεντινής Κ20. Δείτε το who is who του 27χρονου μέσου.

Έκλεισε διεθνή Αργεντινό ο Λεβαδειακός
Για στόπερ κινείται ο Λεβαδειακός, ωστόσο ο Βοιωτοί -σε πρώτη φάση- απέκτησαν έναν μέσο ως ελεύθερο. Ο λόγος για τον Ματίας Σάντσες.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της ομάδας της Λιβαδειάς ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο Αργεντινό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για έναν παίκτη που το 2007 ήταν μέλος της εθνικής Κ20 της πατρίδας του και μαζί της κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Καναδά.

Παράλληλα, ο Σάντσες έχει σπουδαία εμπειρία από την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αγωνιζόμενος σε Ρασίνγκ και Εστουντιάντες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Άρσεναλ Σαραντί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Matias Ariel Sanchez.

Ο αργεντινός μέσος (κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Έχει γεννηθεί στις 18/8/1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις Racing Club και Estudiantes, στο MLS με τη φανέλα των Columbus Crew, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η Arsenal de Sarandi
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: