Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ μας προσφέρει το know how»

O μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων της κατηγορίας.


«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο όνομα, μας προσφέρει το «know how»και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε. Μας έδωσε δύο δανεικούς παίκτες, τον Πόποβιτς και τον Πολύζο, που μπορούν να μας βοηθήσουν και ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με τον κ. Θεοδωρίδη, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Θέλουμε να κάνουμε πιο έντονη τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ, διότι πιστεύιυμε ότι θα ευδοκιμήσει και θα είναι προς όφελος και των δύο», είπε αρχικά ο κ. Νιώπας και συνέχισε:

«Υπάρχει πλάνο και το θέτουμε σε βαθος διετίες ή τριετίας. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει πιο έντονη η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ στο θέμα των ταλέντων του και να βοηθηθούμε κι εμείς. Είμασε σε πρώιμο στάδιο συνεργασίας, αλλά είναι σε πολύ καλές βάσεις».

Για τον στόχο του Αιγινιακού, ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού επεσήμανε:

«Στόχος είναι να μην είμαστε στην τριάδα που πέφτει απευθείας, αλλά να είμαστε στα πλέι άουτ ή ακόμη καλύτερα στην τέταρτη θέση. Υπάρχουν μεγαθήρια στην κατηγορία. Υπάρχουν ονόματα με τεράστια ιστορία όπως ο Ηρακλήςα, αλλά υπάρχουν κι άλλες όπως ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Αγροτικός Αστέρας, που επίσης έχουν ιστορία και καλό σχεδιασμό. Και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι δυνατές, ο Απόλλων έχει ενισχύσει το ρόστερ και μάλιστα με τον Γκέσιο που είχαμε πέρυσι, ο Αγροτικός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλοι ξέρουμε τη δουλειά του κ. Διλμπέρη στον Εθνικό Γαζώρου και τώρα στον Αστέρα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο μέγεθος, ενώ και για τη Λάρισα δε χρειάζετια να πούμε πολλά. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αιγινιακός είναι από τις πιο καθαρές ομάδες, αλλά και τα προβλήματα των ομάδων στην κατηγορία, ο κ. Νιώπας σημείωσε, τέλος:

«Υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά θα το παλέψουμε. Από τη Φούτμπολ Λιγκ θα συσταθεί μια επιτροπή που θα βρει χορηγούς και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο. Ελπίζαμε ότι θα έχουμε τα ίδια χρήματα με την περσινή χρονιά αλλά κι αυτά δε θα μπορέσουμε να τα πάρουμε από τους χορηγούς. Εμείς προσπαθήσαμε ως Αιγινιακός να κατεβάσουμε το μπάτζετ, διαλέξαμε καλούς ποδοσφαιριστές και τους εξηγήσαμε ότι όλοι πρέπει να κόψουν λίγο από τις απαιτήσεις τους. Είμαστε σε καλό δρόμο έχουμε κάποιους μικρούς χορηγούς που μας στηρίζουν και προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Εμείς έχουμε αδειοδότηση και σίγουρα είμαστε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τις ομάδες που δεν έχουν, αλλά κι αυτό σχετίζεται με την οικονομική πολιτική που εφαρμόζουμε. Απλώνουμε το στρώμα μας μέχρι εκεί που μπορούμε. Είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας και έχουμε καθαρό πρόσωπο, για αυτό παίρνουμε και την αδειοδότηση».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: