Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

“Να πρωταγωνιστήσει ο Άρης”

θεόδωρος σιμόπουλος
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός του Γιώργου Γαλανού, Θεόδωρος Σιμόπουλος.
Μίλησε για την αίτηση αναβολής της πρεμιέρας από τον Άρη και τις κινήσεις του κ. Γαλανού για τις μεταγραφές
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Αρχικά ο κ. Σιμόπουλος τόνισε:
“Αυτό ήταν αναμενόμενο, όταν φτάνουμε την τελευταία στιγμή. Τώρα γίνονται κάποιες διαδικασίες από την πλευρά του κ. Γαλανού όπως επίσημα ανέλαβε δράση από την Δευτέρα γιατί και εκεί είχαμε κάποια σχετική καθυστέρηση, αλλά  δόθηκε άμεση προτεραιότητα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τώρα γίνονται κάποιες ενέργειες με τη διοργανώτρια αρχή και αναμένουμε τις απαντήσεις και ανάλογα θα προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις”.
Για το ότι ο Άρης ζητάει να του επιτραπούν οι μεταγραφές είπε: Αυτά δεν τα χειρίζομαι εγώ, αλλά ο κ. Χριστοφορίδης στο νομικό επιτελείο του Άρη και του κ. Γαλανού. Αναμένουμε τις απαντήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας”.
Για το αν υπάρχουν ελπίδες υποστήριξε:
“Υπάρχει και μία προκήρυξη, το ευ αγωνίζεσθε και ισονομία και φυσικό οι υπόλοιπες ομάδες να αντιδράσουν γιατί είναι ένα πρωτάθλημα με ανταγωνισμό γιατί υπάρχει ένα έπαθλο”.
Για την αναβολή που ζητάει ο Άρης για τις δύο πρώτες δικές του αγωνιστικές υπογράμμισε:
“Δεν το γνωρίζω επειδή δεν το χειρίζομαι εγώ, αλλά αν υπάρχει δεδικασμένο πιστεύω πως πιθανόν η διοργανώτρια να πάρει μια τέτοια απόφαση. Σίγουρα όμως φτάσαμε στο να είναι τα περιθώρια ασφυκτικά ακόμη και για την ομάδα και το θέμα είναι να μην συμμετάσχει απλώς, αλλά να πρωταγωνιστήσει για να προχωρήσει και να βγει πρώτη στον όμιλο”.
Για το ότι στο παρελθόν έχει δοθεί τέτοια απόφαση προσέθεσε: 
“Να σας πω τι μπορεί να πει ο αντίλογος; Μπορεί να πει ότι εσύ ετοιμαζόσουν για τη Β’ Εθνική η οποία είναι μεγαλύτερη κατηγορία και με την ομάδα που έχεις φτιάξει για τη Β’ Εθνική μπορείς να αγωνιστείς στην Γ’  Εθνική. Εμείς κάνουμε τα αιτήματα τα οποία έχουν βάσει και κάποιο δεδικασμένο και περιμένουμε τις  απαντήσεις και περιμένουμε. Πιστεύουμε ότι η περίπτωση του Άρη θα αντιμετωπισθεί με μία σχετική επιείκεια λόγω της καθυστέρησης”.
Τέλος κατέληξε: “Το άμεσο πρόβλημα είναι να γίνει ομάδα ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στην Γ’. Έγιναν οι επαφές και είδατε ότι ο κ. Γαλανός έριξε το βάρος σ’ αυτό το θέμα και τρέχει από το πρωί ως το βράδυ μήπως μπορέσει να κάνει κάποιες μεταγραφές, να μιλήσει με τον προπονητή, να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές, να τους μεταδώσει την ηρεμία για να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα. Τα άλλα τα νομικά θα τα δούμε στην πορεία”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: