Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσι… τέλος για πάντα!!

Βασισμένοι στη λογική πως ένας Μέσι είναι αρκετός, οι αρχές της γενέτειράς του στην Αργεντινή πήραν μια πρωτοφανή απόφαση απαγορεύοντας να βαφτίζονται παιδιά με το όνομά του!

Μέσι… τέλος για πάντα!

Στο Ροζάριο, πόλης στην οποία μεγάλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα, πολλοί ήταν εκείνοι που τα τελευταία χρόνια θέλοντας να τιμήσουν το άξιο τέκνο της πόλης, βάφτισαν τα δικά τους «Μέσι». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε κάθε σχολείο της περιοχής να υπάρχουν άπειροι μικροί τέτοιοι προκαλώντας συζητήσεις του τύπου:

-Γιατί κλαις μικρέ Μέσι;
-(Μπουουουουου) Επειδή μου έδωσε μια σφαλιάρα ο Μέσι!
-Σοβαρά; Και γιατί το έκανε αυτό ο Μέσι;
-Προσπάθησε να φάει το κολατσιό του Μέσι και μπήκα στη… μέση να τους χωρίσω…


Οι παραπάνω διάλογοι δεν έχουν βασιστεί σε πραγματική ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει. Φαίνεται όμως πως μπαίνει ένα τέλος!

Οι αρχές του Ροζάριο έβγαλαν σχετικό φιρμάνι με αφορμή τον Μέσι Βαρέλα, ένα μπόμπιρα που πιθανόν θα είναι ο τελευταίος με τέτοιο όνομα στη γειτονιά του… Ο μπαμπάς του πάντως δηλώνει υπερήφανος που το βλαστάρι του φέρει το όνομα του κορυφαίου παίκτη του κόσμου. Αν καταφέρει εκτός από το όνομα, να πάρει και λίγο από το ταλέντο του μάλλον θα γίνει ακόμη περισσότερο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: