Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Λεφτά και οργάνωση»

10109_main
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης. Μίλησε για την επανεκκίνηση των «Κίτρινων» και ανέφερε πως η ομάδα χρειάζεται χρήμα αλλά και οργάνωση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης:
Για την κατάσταση του Άρη:
«Είναι μια καινούρια αρχή που κάνει ο Άρης και πρέπει να επιστρατευτούμε όλοι για να γίνει η επανεκκίνηση και να μπορέσει η ομάδα με γρήγορα βήματα να επανέλθει εκεί που την ξέρει όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη. Μετά από τις κωλυσιεργίες που έγιναν για να αποφασιστούν κάποια πράγματα και κάποιες παρεμβάσεις από κάποιους γίνεται ένας αγώνας δρόμου. Θα μπορούσε να δοθεί κάποια αναβολή αλλά δυστυχώς δεν δόθηκε».
Για τις μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα:
«Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Χθες έγινε μια ενημέρωση για την ασφάλεια στο Ρύσιο. Μέχρι και οι λάμπες από τους προβολείς λείπουν. Μας είπαν ο φροντιστές ποια είναι τα προβλήματα, ξεναγήθηκε εκεί ο κ. Γαλανός και θα τα δει. Τα μεταγραφικά είναι θέματα του προπονητή».
Για τα θέματα ασφαλείας:
«Μιλήσαμε με τον κ. Γαλανό στην δική μας γλώσσα για το τι θέλει η ομάδα από θέματα ασφαλείας. Πρέπει να γίνουν φρούρια οι εγκαταστάσεις. Δεν γίνεται να μπαίνει όποιος θέλει και να κλέβει ακόμα και τα παπούτσια των παικτών. Επίσης πρέπει όλοι να κόβουμε εισιτήρια για να μπαίνουμε. Θα κόβουμε εισιτήρια ακόμα και εμείς ώστε να ενισχύσουμε με τον οβολό μας την ομάδα».
Για τις τιμές των εισιτηρίων:
«Είναι πολύ καλές τιμές. Από την μια είναι Γ’ εθνική αλλά από την άλλη είναι ο Άρης. Δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα».
Για την επανεκκίνηση του Άρη:
«Ήμουν υπέρ της επανεκκίνησης από παλιά. Αυτό ήταν το όραμα μας από παλιά που είχα ασχοληθεί από το 2005 μέχρι το 2007 αλλά κάποιοι άλλοι ήθελαν άλλα πράγματα και ξεχώριζα τους Αρειανούς με διάφορες ονομασίες. Δεν με εξέφραζε αυτή η άποψη και έφυγα. Τώρα με την ΚΜΑ ο ένας έλεγε το ένα, ο άλλος το άλλο και για αυτό παραιτήθηκα την Πρωταπριλιά».
Για την τελευταία 10ετία της ομάδας:
«Θα την χαρακτήριζα ως ένα απέραντο φρενοκομείο όπως είναι και όλη η κοινωνία και φυσικά και ο αθλητισμός. Η ιστορία γράφει από μόνη της αν κάποιοι κάνανε λάθη από απειρία, ανικανότητα η κάτι άλλο. Αν η πολιτεία βέβαια δεν λάβει μέτρα να βοηθήσει λίγο τον αθλητισμό ποτέ δεν θα αποδειχθεί τίποτα».
Για το τι μπορεί να προσφέρει ο Γαλανός στον Άρη:
«Ο άνθρωπος δείχνει πως θέλει και μπορεί να κάνει πράγματα. Βέβαια, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Το χέρι μου στην φωτιά σίγουρα δε το βάζω σε κανέναν. Ο Άρης χρειάζεται λεφτά και οργάνωση. Τα λεφτά έρχονται όμως η οργάνωση θέλει χρόνο».
Για την πιθανή συμφωνία του Άρη με συνδρομητικό κανάλι:
«Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Νομίζω πως θα κάνει αλλά το ύψος κτλ είναι θέμα που ασχολείται ο κ. Γαλανός».
Για την στήριξη του κόσμου:
«Έδειξαν πόσο αγαπάν αυτή την ομάδα και θα το ξαναδείξουν. Ο Άρης πρέπει να γίνει ξανά η ομάδα που αγαπήσαμε όλοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: