Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αίσιο τέλος με Γκιστ!!

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα Γκιστ στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να αναμένεται σήμερα (11/9) στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα που θα μεταβεί στην Γαλλία.

Αίσιο τέλος με Γκιστ
Σβήνει η «φωτιά», προτού επεκταθεί, στην υπόθεση με τον Γκιστ στον Παναθηναϊκού.

Ως γνωστόν, ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν έδωσε το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού», όπως έπρεπε και δημιουργήθηκε αναστάτωση.

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα εκτιμήσει το θέμα». Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θετική κατάληξη, καθώς από την ομάδα πρόλαβαν να επέμβουν, προτού δημιουργηθεί περαιτέρω αναστάτωση.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος έκαναν τις κινήσεις τους και ψάχνοντας την υπόθεση, συμπέραναν πως είναι δικαιολογημένος ο 28χρονος αθλητής, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα αναβάλει επιπλέον την άφιξη του και θα είναι σήμερα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει κατευθείαν για Γαλλία, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, που θα αναχωρήσει σήμερα (14:00) για Γαλλία, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά, μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρό Αστέρα και Στρασμπούρ.

Στην αποστολή θα είναι και οι Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης που δεν είναι εντελώς έτοιμοι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: