Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σουηδικός… αέρας στη Μπαρτσελόνα!!

Ήταν στη δεύτερη ομάδα, δόθηκε δανεικός και τώρα ο Μάρκους Έρικσον θα αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Δείτε τους αριθμούς του 21χρονου Σουηδού γκαρντ την περυσινή σεζόν με τη Μανρέσα.

Σουηδικός… αέρας στη Μπαρτσελόνα
Ένα ακόμη όπλο θα έχει στη… φαρέτρα του ο Τσάμπι Πασκουάλ εν όψει της νέας σεζόν, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε σήμερα πως θα έχει στο δυναμικό της τον Μάρκους Έρικσον.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Σουηδός γκαρντ αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών από το 2011 κι έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως χάρη στην επιθετική του δεινότητα και στην καλή του σχέση με τα… αντίπαλα καλάθια.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μανρέσα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και με ομάδα αντρικού επιπέδου. Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαιτέρως καλό…

Με μέσο όρο 23 λεπτών συμμετοχής ανά αγώνα, ο νεαρός αθλητής σκόραρε συνολικά περίπου 11 πόντους, ενώ μάζευε κοντά στα 2 ριμπάουντ.

Μάλιστα η ιστοσελίδα «draftexpress.com», συγκαταλέγει τον Έρικσον στην κορυφαία τριάδα των παικτών της γενιάς του (’93) που δεν αγωνίζονται στην Αμερική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: