Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Να βρεθεί λύση με τον Κλάους»

DIMOPOULOS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος.
Μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το θέμα με τον Στέφανο Αθανασιάδη τόνισε:
“Έπρεπε να τον κλείσουν ένα μήνα πριν από την αρχή του πρωταθλήματος γιατί άμα βρεθούν άλλοι μνηστήρες και ζητήσουν να τον πάρουν τότε θα υπάρξει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Τι περιμένουν αυτοί που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Είναι γκολτζής και έκανε λάθος ο Ρανιέρι που δεν τον χρησιμοποίησε με την Εθνική Ελλάδος. Από την στιγμή που έχει έναν γκολτζή και πες ότι σου φεύγει για να πάρεις άλλον θα δώσεις τα τετραπλάσια λεφτά. Αυτός δεν θα κάτσει να περιμένει τον ΠΑΟΚ. Αυτός ψάχνεται κιόλας για να κοιτάξει το μέλλον του. Άμα δεν άξιζε θα έλεγα να φύγει, αλλά αξίζει και είναι αναντικατάστατος και να κινηθούν για να τον κλείσουν”.
Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ προσέθεσε:
“Είναι νωρίς ακόμη και μέσα στον Πλατανιά απέδειξε ότι είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά για να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να πηγαίνεις στα εκτός και να κερδίζεις. Δεν πρέπει να πηγαίνεις, όπως έχασε από τον Παναθηναϊκό που πήγε στον τελικό και έχασε με 4-0. Η ιστορία όλη είναι στα εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Άμα κάνει το γκολ μπορεί να βάλει και τρία και τέσσερα, αλλά άμα φτάνει στο 60-70 και δεν έχει βάλει είναι επίφοβος και μπορεί να το φάει, όπως έγινε και στη Ζίμπρου”.
Για το ότι ο Χρήστος Δημόπουλος εκτελούσε με την μία και το ίδιο κάνει και ο Αθανασιάδης είπε:
“Είναι πολύ καλός και θέλει κάποια πραγματάκια και μέσα στην μεγάλη περιοχή τον σέβεσαι. Το θέμα είναι ότι τότε που παίζαμε για ομάδες όπως η Λάρισα που είχε ομαδάρες και έκανε πρωταθλητισμό. Το θέμα είναι να το πιστεύεις και έβαζα και περίεργα γκολ και το έχω παράπονο που τόσα χρόνια δεν είχα βάλει ποτέ ένα νορμάλ γκολ”.
Στη συνέχεια ο κ. Δημόπουλος προσέθεσε:
“Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό, τον λαό του. Πήγε ο γιος μου και τον είδε και μου είπε με τι κόσμο έπαιζες. Δεν υπάρχει λαός σαν τον ΠΑΟΚ και δεν γίνεται να μην πηγαίνεις να κάνει πρωταθλητισμό”.
Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ είπε:
“Είναι δύσκολα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ το θέμα του είναι πως θα ξεκινήσει. Άμα έχει τα τωρινά προβλήματα δεν μπορείς να κάνεις πράγματα και δεν έχει ψυχολογία ο Κλάους”.
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη κατέληξε:
“Τον Άγγελο τον έζησα σαν παίκτη και ήμασταν στο δωμάτιο μαζί τον πρώτο χρόνο και θυμάμαι που είχαμε πάει για προετοιμασία στο Βόλο που είχε κάνει τον σεισμό και βγήκε με το στρώμα έξω και είπε εγώ θα κοιμηθώ εδώ δεν έρχομαι μέσα. Αλλά ο Άγγελος είναι από τα καλά παιδιά και πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να του δείξει εμπιστοσύνη. Λέει λίγο παραπάνω πραγματάκια, αλλά δεν θέλει. Μας βοηθάει η Παναγία και ο Θεός, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και τελείωσε”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: