Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα έδρα αναζητά η Τότεναμ!

White+Hart+Lane
Νομική αντιδικία που προέκυψε καθιστά εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο να μετακομίσει η Τότεναμ στο νέο της γήπεδο στην αρχή της σεζόν 2017-18. 
Έτσι ο σύλλογος του Λονδίνου βρίσκεται σε αναζήτηση εναλλακτικής έδρας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.
Το νέο γήπεδο θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το “White Hart Lane”, και η χωρητικότητά του θα φτάνει τις 58.000 θέσεις. Επομένως θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από την τωρινή έδρα των “σπιρουνιών”, η οποία στεγάζει την ομάδα από το 1899 και είναι 36.240 θέσεων.
Αν και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για το σύλλογο μετά την έγκριση της αγοράς του οικοπέδου τον Ιούλιο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή καθώς η εγκυρότητα της συμφωνίας αμφισβητήθηκε από το ανώτερο δικαστήριο και υπάρχουν φόβοι πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να μετακομίσει στο νέο γήπεδο στην αρχή της σεζόν 2017-18, όπως προβλεπόταν.
“Ο σύλλογος επανεξέτασε το πρόγραμμα κατασκευής με σκοπό τη γρηγορότερη δυνατή ανέγερσή του. Αυτό όμως σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να αποχωρήσει από το “White Hart Lane” κατά τη διάρκεια των εργασιών για περίπου μια αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε εναλλακτικά γήπεδα με την πρέπουσα επιμέλεια” τονίζει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.
Το 2011 η Τότεναμ έχασε από τη Γουέστ Χαμ τη δυνατότητα να μετακομίσει στο Ολυμπιακό στάδιο του Στράτφορντ. Παρόλο που η συγκεκριμένη έδρα θα φιλοξενήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Γουεστ Χαμ τη σεζόν 2016-17, βρίσκεται ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις και για τα “Σπιρούνια”.
Μικρότερες πιθανότητες, κυρίως λόγω απόστασης, συγκεντρώνουν το Γουέμπλεϊ και η έδρα της ΜΚ Ντονς.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: