Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μία «απάντηση» και ένα τέλος…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει στο sport-fm.gr την «απάντηση» του Μίτσελ στιν Αβραάμ και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για ένα...τέλος.

Μία «απάντηση» και ένα τέλος…
• Δεν άντεξε ο Μίτσελ και το έριξε το καρφί του για τον Αβραάμ, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνέντευξής του στη Νόβα.

• Αφού τον ευχαρίστησε, τον κολάκεψε και του ευχήθηκε καλή τύχη, πέρασε και το…μήνυμά του: «Και θέλω να του πω, πως ένας παίκτης ο οποίος είναι αρχηγός του Ολυμπιακού, πρέπει να είναι αρχηγός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός…Εγώ προσπαθώ απλώς να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού και μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

• Αυτό το «πρέπει να είναι αρχηγός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός», ήταν προφανώς μία σπόντα για την στάση και τη συμπεριφορά του Αβραάμ.

• Εντάξει, για τις αναφορές που κάνει στους αριθμούς ο Ισπανός τεχνικός, εγώ επειδή είμαι πάντα ειλικρινής, δεν θα συμφωνήσω. Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια. Έχω γράψει κι ένα σχετικό κομμάτι, τις προάλλες (http://www.sport-fm.gr/article/sto-mualo-tou-abraam/784612), το οποίο νομίζω ότι ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα.

• Αλλά γενικά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ αυτό το πράγμα. Ωραία, είπε αυτό που ήθελε ο Αβραάμ-δικαίωμά του ήταν, άσχετα αν πολλοί διαφώνησαν-απάντησε τώρα ο Μίτσελ-όπως επίσης είχε δικαίωμα-αλλά δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ο ένας είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο. Ο άλλος ήταν αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών. Αυτό αρκεί…

• Θέλω να πιστεύω ότι ο Αβραάμ δεν θα το συνεχίσει. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του με την ομάδα του κι ας κοιτάξει να δικαιωθεί μέσα στο γήπεδο. Και μακάρι να δικαιωθούν κι οι δύο!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: