Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τρελά… έσοδα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Σπάει… τα ταμεία η Μάν. Γιουνάιτεντ καθώς ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να ανακοινώσει τα έσοδα για την περασμένη σεζόν τα οποία ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ειδικά αν θυμηθεί κανείς τι έκανε πέρσι.

Τρελά… έσοδα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ξόδεψε πολλά λεφτά στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά από προτροπή του Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά στην αγγλική ομάδα δεν θα πεινάσουν κιόλας!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινώσουν και επίσημα τα έσοδα για τη σεζόν 2013-2014. Τα χρήματα που έβαλε το κλαμπ στο ταμείο του την περσινή αγωνιστική περίοδο θα φτάσουν περίπου τα 525.000.000 ευρώ (£420 εκατ.)! Ενώ τα κέρδος αναμένεται να ξεπεράσει τα 32.000.000 ευρώ (£25 εκατ.).

Η αύξηση των εσόδων σε σχέση με το 2012-2013 θα φτάσει περίπου ένα ποσοστό της τάξεως του 18-19%. Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι πρωταθλήτρια στον τομέα των εσόδων, έχοντας κατακτήσει το Champions League, δεν ξεπερνά κατά πολύ του Άγγλους.

Το απίστευτο είναι πως η ομάδα του Μάντσεστερ έχει βάλει ένα τέτοιο ποσό στα ταμεία της αν και πέρυσι πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων, μένοντας μάλιστα εκτός Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό είναι πως 5 εκατ. προϊόντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πουλήθηκαν πέρυσι και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 2 εκατ. φανέλες της ομάδας.

Πλέον το ζήτημα είναι αν αυτά τα… τρελά λεφτά έχουν διαχειριστεί σωστά από τη μεριά του Ολλανδού τεχνικού στις φετινές (πολλές) μεταγραφές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: