Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μπάλλας: «Μας αδικεί η βαθμολογία»

Την καλύτερη ομάδα του ομίλου είχε η Εθνική Ελπίδων, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Μπάλλας στον NovaΣΠΟΡ FM. Τι είπε για τον αποκλεισμό στο… 92’, την «γαλανόλευκη» παρέα, αλλά και τον Ατρόμητο.

Μπάλλας: «Μας αδικεί η βαθμολογία»
Η τελική βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής Ελπίδων, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μπάλλα.

Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, ο 21χρονος μέσος παραδέχτηκε πως ήταν… δυσκολοχώνευτο αυτό που έγινε στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Τουρκία και στέρησε στους διεθνείς μας την πρόκριση, όμως έτσι είναι το άθλημα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας πως έφτασε η ώρα για να πάρει μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Βαγγέλη Νερατζιά:

«Εχθές τα συναισθήματα ήταν έντονα, εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι, κάναμε την ανατροπή και πήραμε διαφορά με δύο γκολ, αλλά το άλλο παιχνίδι δε μας έκανε τη χάρη στο 92’».

«Σίγουρα είναι κάτι άσχημο αυτό που έγινε, εμείς πίστευα με ότι είχαμε περάσει. Το παιχνίδι στο τέλος πήρε μια άσχημη τροπή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

«Εμείς είχαμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου, κάναμε τρία άσχημα παιχνίδια και μας αδικεί η τελική βαθμολογία, ήρθαμε όμως δεύτεροι και αυτό δεν αλλάζει».

«Όταν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου πας με καλύτερη ψυχολογία και ρυθμό στην Εθνική. Εμείς είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και γνωρίζει ο ένας τον άλλον, για αυτό έχουμε κάνει και πολλές προκρίσεις».

«Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε μέσα στη Σουηδία που χάσαμε 3-0, δεν κάναμε κακό παιχνίδι αλλά φάγαμε τρία γκολ απ’ το πουθενά».

«Ήρθε η ώρα να καθιερωθώ αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Έφτασε η ώρα να γίνω βασικός στον Ατρόμητο».

«Ο Ατρόμητος έχει καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα, πάμε για το κάτι παραπάνω και μ ια καλή πορεία το κύπελλο. Όλοι περιμέναμε πως θα συνεχίζουμε στην Ευρώπη μετά το καλό αποτέλεσμα στο Σαράγιεβο αλλά αυτό δε συνεχίστηκε στο Περιστέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: