Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σικέ το χτύπημα της αιωνιότητας!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας αρθρογραφεί στο SportDog για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης που συνέβη σαν σήμερα πριν από δεκατρία χρόνια... Έχω να το λέω, ότι το είδα κι εγώ. Live. Ίσως να είναι το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έτυχε να παρακολουθήσω στη ζωή μου. Έτυχε, βεβαίως. Θα μπορούσα να το είχα χάσει live. Άλλο το video.
Το ίδιο γεγονός να το βλέπεις ζωντανό με τα ματάκια σου; Όχι, λες. Δεν είναι δυνατόν! Σινεμά είναι! Ντοκυμανταίρ. Κάτι φτιαχτό. Ίσως μια φρικιαστική ρεκλάμα. Ποιος ξέρει! Σα σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου το 2001, δόθηκε το κτύπημα της αιωνιότητας, εντός έδρας, στην ισχυρώτερη στρατιωτική δύναμη, από καταβολής. Δύο αεροπλάνα επιβατικά βούτηξαν επάνω στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Τους τσάκισαν και σκότωσαν μαζύ χιλιάδες κόσμο.
Δύσκολα να δεχθείς ότι η δουλειά δεν είναι σικέ. Αν έγινε η βρωμιά πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ. Αν ναι, ίσως μετά από κάποιο αιώνα, το λιγώτερο. Μετά, πάντως, την "πτώση" των Δίδυμων Πύργων η Αμερική βιομηχανοποίησε την παγκόσμια τρομοκρατία με αντιτρομοκρατία.
Πρώτα γκρεμίστηκε ο βόρειος ουρανοξύστης από αεροσκάφος της American Airlines, πτήση από Βοστώνη, με 92 επιβάτες. Μετά από 18 λεπτά ντουμπλάρισε την επιχείρηση ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, μακαρίτης λένε, με αεροσκάφος της United Airlines, πτήση από Ουώσιγκτον, με 62 επιβάτες.
Είναι δυνατόν να την πάθουν έτσι από την Αλ Κάιντα, που κοπάνησε με τον πιο εμβληματικό στόχο της πλανηταρχίας, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που σημειολογικά παραπέμπει στη οικονομική υπεροχή των ΗΠΑ που οφείλεται στην πολιτική επεμβάσεων όπου γης; Το ερώτημα δεν εξαφανίζεται.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Μπιν Λάντεν με τους Αμερικάνους, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
«Θέλω τα λεφτά μου» ζητάει δημοσίως και επισήμως με δικηγόρους ένας Αμερικάνος υποστηρίζοντας ότι με τις δικές του πληροφορίες τσακώσανε τελικά και σκοτώσανε τον Νο1 εχθρό των ΗΠΑ, τον επικηρυγμένο Οσάμα μπιν Λάντεν. Φοβερά πράγματα.
Ποιος να τολμήσει στην Αμερική να βάλει το χέρι στο κρατικό ταμείο για να δώσει τα λεφτά της επικήρυξης στο κορόϊδο, έναν εϋυπόληπτο έμπορο πολύτιμων λίθων. Κι αν αύριο πάει στη φυλακή όπως ο Τσοχατζόπουλος, αυτός που υπογράψει να δοθούν τα λεφτά της επικήρυξης;
Παραμύθι ότι συνελήφθη ο μέγας αρχιτρομοκράτης, ο εντολέας να τρακάρουν τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Ούτε συνελήφθη, ούτε τον σκοτώσανε τον Μπιν Λάντεν. Ποιος το λέει αυτό;
Άλλο να ρωτάς. Ποιος το λέει ότι τον καθαρίσανε. Το ’χε ανακοινώσει ο Ομπάμα. Και λοιπόν; Τότε γιατί όλο και κάποιος των μυστικών υπηρεσιών, πιθανόν και στημένος, και αμφισβητεί τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν και την αρνείται;
Εγώ θα σου πω τι έχει γίνει. Σικέ δουλειά. Στημένο ματς. Ειδοποιήσανε τον Οσάμα ότι θα σταματήσουν να τον κυνηγάνε, επειδή θέλουν να ανακοινώσουν τη δολοφονία του. Nα αποσυρθεί από το προσκήνιο για δέκα χρόνια. Στα δέκα συμφώνησαν, δηλαδή. Οι Αμερικάνοι είχαν προτείνει 15 χρόνια.
Άσε τον άλλον τον αφελή να ζητάει το πακέτο της επικήρυξης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: