Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Έλα να τα πούμε»

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πιότρ Τροχόφσκι και το δείχνει! Σε επικοινωνία που είχε με την πλευρά του 30χρονου χαφ, έστειλε μήνυμα για να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Έλα να τα πούμε»
Το «παλεύει» ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πιότρ Τροχόφσκι. Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε επαφή της ελληνικής ομάδας με τον πρώην μέσο της Σεβίλλης και ζητήθηκε να τα πουν οι δύο πλευρές, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, διότι η προθεσμία για τους ελεύθερους λήγει την Παρασκευή.

Μάλιστα, προτάθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση στο Μόναχο. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια και περιμένουν την απάντηση του Πολωνού (που έχει πολιτογραφηθεί Γερμανός) ποδοσφαιριστή στο… κάλεσμα που του έκαναν.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι στο χέρι τους να κλείσουν τον Κριστιάν ή τον Τροχόφσκι, καθώς πιέζει ο χρόνος. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος, θα γίνει προσπάθεια για να υπογράψει κάποιος από τους δύο, συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από τον Γενάρη και μετά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: