Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Από την Premier League… στην ομάδα του χωριού του!!

Μπορείς να το πεις κατάντια ή απλώς επιθυμία για… αποκέντρωση. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση του Σάιμον Ντέιβις να αφήσει την ζωή και την καριέρα του στην Premier League για την ομάδα του χωριού του!

Από την Premier League… στην ομάδα του χωριού του!
Είναι ο καθαρός αέρας, η ομορφιά της φύσης ή μήπως τα… άπαρτα ψηλά βουνά που κάνουν την ατμόσφαιρά του χωριού τόσο νοσταλγική;

Όλα αυτά φαίνεται πως πεθύμησε ο Σάιμον Ντέιβις, ο οποίος επέστρεψε στο χωριό του για να αγωνιστεί με τα χρώματα της τοπικής ομάδας.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής δεν είναι κάποιος τυχαίος. Αγωνιζόταν σε ιστορικές ομάδες της Premier League, δηλαδή στην Τότεναμ (2000-05), στην Έβερτον (2005-07) και στη Φούλαμ (2007-2013).

Παρ’όλα αυτά ο 34χρονος πλέον Ντέιβις την τελευταία σεζόν δεν είχε καταφέρει να βρει συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα.

Μέχρι που ήρθε η πρόταση του αδερφού του που είναι ο αρχηγός της Solva AFC ο οποίος τον κάλεσε να επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη και να αγωνιστεί με τους παλιούς του φίλους.

Ο μισθός του… είναι να πληρώνει 3 λίρες για κάθε αγώνα που αγωνίζεται, ενώ μέχρι το 2013, όπου ήταν μέλος της Φούλαμ, έπαιρνε 30.000 λίρες την εβδομάδα!

inner

Για τη νέα (ή παλιά) εμπειρία που ετοιμάζεται να ζήσει τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω μερικά παιχνίδια με τον αδερφό και τους φίλους μου, με τους οποίους έχω να αγωνιστώ εδώ και πολλά χρόνια».

inner

Ο γραμματέας του ερασιτεχνικού συλλόγου, Τρέισι Κόουλ, δήλωσε για την απόκτηση του Ντέιβις: «Είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το κλαμπ. Του έχω πει ήδη πως δεν θα πληρώνεται, αλλά θα πληρώνει εκείνος για να παίζει όπως κάνουν όλοι. Θα είναι τρομερό αν μας βοηθήσει για κάποια ματς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: