Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τρεις στο «μικροσκόπιο» του Νταμπίζα!!

Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής (Ελπίδες) με την Πολωνία και είχε στραμμένη την προσοχή του στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και σε τρεις... μη «πράσινους».

Τρεις στο «μικροσκόπιο» του Νταμπίζα
Στην Κατερίνη βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (9/9) ο Νίκος Νταμπίζας και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 3-1.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε την δυνατότητα να δει από κοντά τους «πράσινους», Μαρινάκη (δανεικός στην Νίκη Βόλου), Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό, Καρέλη και τον πρώην παίκτη της ομάδας, Χάρη Μαυρία, που ανήκει στην Σάντερλαντ. Μάλιστα, για τον τελευταίο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει προσπάθεια το «τριφύλλι» να τον επανεντάξει στο δυναμικό του, εφόσον παραμένει μικρός ο χρόνος συμμετοχής του.

Ωστόσο, δεν έκανε το ταξίδι για να δει μόνο γνώριμους του, αλλά και να «τσεκάρει» από πολύ κοντά υποψία «λαβράκια».

Κράτησε σημειώσεις για τον αριστερό μπακ της Ρουζ Χορζόφ, Ντάνιελ Ντζίβνιελ, αλλά και για τους παίκτες της Λέχια Γκντάνσκ, σύμφωνα με αναφορά του «Goal».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ράφαλ Γιανίτσκι (στόπερ), Μπαρτολομιέι Παβλόφσκι (αριστερός χαφ), όπως γράφει και στην «Live». Οι τρεις τους πάντως δεσμεύονται με συμβόλαιο. Του πρώτου λήγει το καλοκαίρι του 2015, του δεύτερου το 2016 και του τρίτου το 2017.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: