Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο νέος Εργοτέλης!

Τον νέο τεχνικό, Παύλο Δερμιτζάκη, τους καινούργιους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τις φετινές εμφανίσεις παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση ο Εργοτέλης. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν.

Αυτός είναι ο νέος Εργοτέλης
Να εξασφαλιστεί το συντομότερο δυνατό η παραμονή και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Εργοτέλης, οι δύο στόχοι που έθεσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον Κρητικό σύλλογο.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κινήσεις της διοίκησης σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο:

«Έχουμε μπει στην εποχή των πράξεων και δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκίνησε η χρονιά με έναν νέο και καταξιωμένο προπονητή όπως είναι ο Χουάν Φεράντο, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η μεταξύ μας συνεργασία και χωρίσαμε φιλικά. Τώρα έχουμε κοντά μας στη θέση του προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη που τον ξέρουμε και μας ξέρει αρκετά καλά, καθώς ήταν και παίκτης και προπονητής της ομάδας. Πιστεύουμε σε αυτόν και με τη βοήθεια όλων μας θα πετύχουμε τους στόχους μας. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν να ενισχύσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους, αλλά και έμπειρους παίκτες, πρώτα από όλα με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα.

Στηρίζουμε πάντα και τα παιδιά από τις Ακαδημίες, καθώς η πώλησή τους αποτελεί μονόδρομο για την ΠΑΕ. Είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες μας που παίζουν τώρα σε μεγάλες ομάδες. Όλα έγιναν για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας η οποία θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το χρέος που υπάρχει. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και θα είναι δύσκολες, αποδίδουν όμως καρπούς. Οι άδειες συμμετοχής που εξασφαλίσαμε τόσο από την ΕΠΟ, όσο και την ΕΕΑ είναι μια δικαίωση για τις μάχες που δίνουμε. Πήραμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πληρώνοντας και όχι αναζητώντας δικαστικές λύσεις.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πληρώσει 1.420.000 στο δημόσιο, ζητάμε όμως κατανόηση από την πολιτεία και συνεργασία. Δεν θέλουμε να μας χαριστεί τίποτε. Το ίδιο και από τους υπόλοιπους πιστωτές μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θέλουμε δίπλα μας όλους τους Εργοτελίτες. Τα τελευταία 2 χρόνια ελάχιστοι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Τους ξέρουμε και τους ευγνωμονούμε. Όλοι που είμαστε στο συμβούλιο δεν ήρθαμε για να διοικήσουμε, αλλά να υπηρετήσουμε και δίνουμε λόγο και αναφορά μόνο στους φιλάθλους μας. Καλωσορίζω τον Παύλο και τους χορηγούς και εύχομαι υγεία και επιτυχίες. Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μια πετυχημένη χρονιά
».

Εν συνεχεία μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σταύρος Λαμπράκης:

«Για πρώτη φορά την τελευταία 10ετία έγιναν τόσες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Επενδύσαμε σε νεαρούς ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πήραμε παίκτες με παρουσία σε μεγάλες ομάδες που δίνουν αίγλη στον Εργοτέλη. Έχουμε αναπτύξει σχέσεις με μεγάλες ομάδες και δημιουργούμε τον Εργοτέλη του μέλλοντος και για αυτό κάναμε πιο μεγάλα από έναν χρόνο συμβόλαια. Στηρίζουμε παράλληλα και τα παιδιά της Ακαδημίας, αλλά δεν μπορούν να παίζουν όλοι και για αυτό κάποιοι παίκτες δόθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να σωθούμε άνετα. Τον Παύλο τον είχα και συμπαίκτη και προπονητή.Το ήθος, η εμπειρία και η ικανότητα του είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει και νιώθω μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε και πάλι».

Τέλος, ως προπονητής του Εργοτέλη και επίσημα, τον λόγο πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης, λέγοντας:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για τα καλά λόγια τους προς το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη και νιώθω μεγάλη τιμή για αυτό. Εδώ τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και ξεκίνησα την προπονητική, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα να αναλάβω τα ηνία αυτής της ιστορικής ομάδας που ξεχωρίζει. Έχει μια δική της κουλτούρα και φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει και για αυτό έχει αγάπες και συμπάθειες σε όλη την Ελλάδα.

Αντικαθιστώ τον κ. Φεράντο όπου είμαι σίγουρος ότι προσπάθησε για το καλύτερο και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία. Ο στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή που για να έρθει χρειάζεται καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έτσι έρχονται οι βαθμοί και οι νίκες. Είμαι αισιόδοξος, γιατί το υλικό είναι καλό και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε καλά πράγματα, αλλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή από όλους. Με τη βοήθεια του Θεού όλοι μας να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει
».

Ο αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Χαντί, τόνισε:

«Καλωσορίζω τον καινούργιο μας προπονητή και του εύχομαι να έχει τις επιτυχίες. Καλωσορίζω επίσης και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα και οι οποίοι πάνω από όλα έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα και μεγάλη αγωνιστική ποιότητα, αλλά και τους χορηγούς για τη βοήθειά τους. Μπορεί να λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αλλά θα βρούμε το δρόμο και με τη βοήθεια που θα έχουμε από τους καινούργιους μας παίκτες. Θα δώσουμε όλοι μας το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και των φιλάθλων μας. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται βοήθεια, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά».

Οι νέες εμφανίσεις

inner

Τόμας Τσέρνι

inner

Μέγι

inner

Ροκ Στράους

inner

inner

inner

Αλεξάνταρ Νόσκοβιτς

inner

Άλαν

inner

Αντρί Μπογκντάνοφ

inner

Γιορίς Σαϊνάτι

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: