Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Είπαν «καλή χρονιά»

Έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είπαν «καλή χρονιά»
Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης των «ασπρόμαυρων» στην Πυλαία, ο Πατήρ Χρήστος ευλόγησε όλα τα μέλη της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους, καλή δύναμη στον Σούλη Μαρκόπουλο υγεία σε όλους τους παίκτες.

Απευθυνόμενος προς τον Νίκο Σταυρόπουλο, μάλιστα, αλλά και προς όλη την ομάδα, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η ενότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάει μπροστά η ομάδα και να έρθουν επιτυχίες. Αυτό εύχομαι και για την ομάδα μπάσκετ, από την οποία όλοι θα θέλαμε να ζήσει ξανά εκείνες τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον Μπάνε και τον Νίκο ως αθλητές, αλλά και τον κόουτς που και τότε ήταν προπονητής και συνεχίζει μέχρι και σήμερα».

Ο Πατήρ Χρήστος είχε και ιδιαίτερη συζήτηση με τον Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος έχει στο δεξί του μπράτσο ένα τατουάζ με απόσπασμα της Βίβλου στα ελληνικά.

Η προπόνηση που ακολούθησε ήταν αφιερωμένη σε ειδικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Μακεδόνα τεχνικού, ακολούθησαν ένα κυκλικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη βελτίωση της ταχύτητας, της ταχυδύναμης, της εκρηκτικότητας και της ευκινησίας.

Εκτός δεν συμμετείχε για προληπτικούς λόγους, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο αριστερό γόνατο, ο Τζούλιαν Βον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: