Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Από Κηφισιά… Αμαλιάδα!!

Στον Κόροιβο θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντάριους Γκάρετ.

Από Κηφισιά… Αμαλιάδα
Οι νεοφώτιστοι στην Α1 μπάσκετ Ηλείοι ανακοίνωσαν την Τετάρτη την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ για τον επόμενο χρόνο, με τον 24χρονο να έχει αγωνιστεί πέρυσι στην ΑΕΝΚ και να έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική του ενίσχυση στον Κόροιβο λαμβάνει μορφή ‘χιονοστιβάδας’, έτσι έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό αθλητή, Ντάριους Γκάρετ. Ο 24χρονος παίκτης καλύπτει τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ, με βασικά του χαρακτηριστικά τη δύναμη και τα πλούσια αθλητικά προσόντα. Η αμυντική του ικανότητα κάνει τη διαφορά και θα δώσει πολλές λύσεις στη γραμμή των ψηλών της ομάδας μας.

Ο Ντάριους Γκάρετ ξεχώρισε από τα χρόνια της παρουσίας του στο κολέγιο Ρίτσμοντ, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του κοντά στο καλάθι. Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν στην ελβετική Φριμπούργκ (7.8 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα ανά αγώνα σε 32 συμμετοχές), ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς. Στα 23 του παιχνίδια στην Α1, είχε 6.4 πόντους (62% στα δίποντα), 5.2 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα μέσο όρο.

Who is who

Όνομα: Ντάριους Γκάρετ

Ημ. Γέννησης: 11/04/1990

Ύψος: 2,06μ

Θέση: Πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Προηγ. Ομάδες: Ρίτσμοντ, Φριμπούργκ, Νέα Κηφισιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: