Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τα λέει με την ΤΣΣΚΑ ο Λοβ!!

Με την πρόταση της Φλαμένγκο στις… αποσκευές του επέστρεψε από τη Βραζιλία στη Ρωσία ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγκένι Γκίνερ, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος στράικερ βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να επιλύσει κάποια οικονομικά θέματα με την «Φλα», στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός τον προηγούμενο χρόνο, ωστόσο από ότι φαίνεται είναι έτοιμος να πάρει και πάλι το δρόμο του γυρισμού. 

«Αυτή η συζήτηση δεν συνδέεται με μία πιθανή μεταγραφή στη Φλαμένγκο. Ο Λοβ θα εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βραζιλία και θα μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη Ρωσία. Μετά από αυτό, ο πρόεδρος θα πάρει την απόφασή του», δήλωσε ο ατζέντης του Λοβ, Εβάντρο Φερέιρα, στην εφημερίδα της Λατινικής Αμερικής «Futebol Interior». 

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, άφησε εκτός αποστολής τον Λοβ από την χτεσινή ισοπαλία 1-1 με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης καθώς, όπως εξήγησε στην ρωσική εφημερίδα «Sport-Express», ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ήταν έτοιμος για τον αγώνα τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: