Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Ο Σονγκό παίκτης του Άρη», ο Άρης το… ξέρει;

Απίστευτο και όμως… αφρικανικό. Ο Φρανκ Σονγκό ανήκει στον… Άρη, μόνο που δεν το ξέρει ο Άρης! Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα του Καμερούν “Cameroon voice” υπάρχουν περιπτώσεις διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενώ είναι στην… ανεργία δηλώνουν ότι ανήκουν σε κάποια ομάδα, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν οι ίδιοι σύλλογοι. Δυο από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή του Σονγκό (23 χρόνων, επιθετικός, με καριέρα μεταξύ άλλων σε Πόρτσμουθ, Πρέστον, Σέφιλντ, Σαραγόσα, Ρεάλ Σοσιεδάδ), ο οποίος έχει δηλωθεί ως ποδοσφαιριστής του Άρη και του τερματοφύλακα Γιοσλέν Μαγιέμπι, ο οποίος φέρεται ως παίκτης της Φάτιμα Πορτογαλίας!


Η… ανακάλυψη των Καμερουνέζων έγινε ενόψει της κλήσης των 23 διεθνών για το παιχνίδι με το Κονγκό.


«Ο Σονγκό είναι άνεργος, όπως διαπιστώσαμε. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τους αξιωματούχους του Άρη Θεσσαλονίκης και μας ανακοινώθηκε ότι δεν έχουν Σονγκό στο… εργατικό δυναμικό τους» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ. Στην Ομοσπονδία του Καμερούν υπάρχει ήδη κινητοποίηση για να διαπιστωθεί ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την παραποίηση στοιχείων και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες είχε προκύψει θέμα συνεργασίας Άρη και Σονγκό, σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα που επικαλούνταν πηγές από το Καμερούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: