Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βέλλιος: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για χρόνια»

Αρκούντως ευχαριστημένος δηλώνει ο Απόστολος Βέλλιος,  ως… κάτιοκος Αγγλίας και ειδικότερα Μέρσεϊσάιντ, μιας και η επαγγελματική στέγη της Έβερτον τον καλύπτει απόλυτα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μια εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του με κόντρα στην Άσον Βίλλα, κοινοποίησε την απόλυτη του ικανοποίηση μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου evertonfc.com:
 
«Η  Πρέμιερ Λιγκ  ήταν η πρώτη μου επιλογή και μόλις είδα το στάδιο, τις εγκαταστάσεις και γνωρίστηκα με τους υπόλοιπους παίχτες και τον προπονητή ήξερα ότι είχα έρθει στο σωστό μέρος.

Είχα εντυπωσιαστεί και νιώθω πολύ καλά. Είχα προτάσεις από  Άστον Βίλα, Φούλαμ και ελληνικές ομάδες όπως Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά επέλεξα να έρθω εδώ. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για χρόνια, επειδή η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα.

Όταν αποκτήθηκα ο προπονητής μου είπε ότι θα έπρεπε να αποδεικνύω καθημερινά ότι είμαι καλός αν θέλω να παίξω. Αυτό είναι καλό για μένα, επειδή θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: