Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου για τη διαιτησία!!

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όσον αφορά στη διαιτησία κυρίως για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: «Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας.
Κύριοι της ΚΕΔ,Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο; Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ.
Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να δευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά». Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε.
Κύριε Τεροβίτσα, Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος.
Κύριε Πιλάβιε, Επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη; Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: